234 060 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Berencsi Attila - Sebész, Sebkezelő szakorvos

Dr. Berencsi Attila

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

Dr. Berencsi Attila sebész szakorvos magánrendelése.

Specializáció

Általános sebész szakorvos. Nehezen gyógyuló sebek ; neuropátiás, cukorbeteg lábak kezelése-sebkezelés. Kizárólag sebbel rende...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Berencsi Attila sebész szakorvos magánrendelése.

Specializáció

  • Általános sebész szakorvos. Nehezen gyógyuló sebek ; neuropátiás, cukorbeteg lábak kezelése-sebkezelés. Kizárólag sebbel rendelkező betegeket fogad! Egyéb általános sebészti esetekkel a B.A.Z.megyei kórház általános sebészti osztályán keressék a kedves páciensek!

Kórházi háttér

  • Miskolc B.A.Z. megyei kórház.

Vélemények

27 értékelés
2019. június
Kedves, gyors, emberséges segítés.
Nem volt.
2019. június
Nagyon kedves, barátságos. Mindenről tájékoztatást adott ami a seb kezeléshez szükséges. Végre valaki aki tényleg ért a seb kezeléshez.
Nem volt.
2019. május
A nagyfokú empátia és segítőkészség, amit kaptam. Főorvos úr mindent megtett, hogy segítsen rajtam.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2019. május
Kiváló, mind szaktudásban, hozzáállásban emberi, megfontolt. Úgy éreztem, hogy megbízható a számunkra legmegfelelőbb megoldást kereste meg a főorvosúr!
2019. április
kellemes?
2019. március
Nagyon kedvesek rugalmasak voltak minden tekintetben. Az ellátás profi volt.
Nincs ilyen.
2019. március
A legjobb orvos akivel találkoztam.Ő operálta az epekövem.Nyugodt szìvvel ajánlom mindenkinek.Fantaszikus ember!!Köszönöm neki.
2019. február
Annyira fèltem, mint orvostól, de màr az első pillanatban ràjöttem, nem kell. Kivàló szakember, kedves, tisztelettudó, rendkîvül intelligens, ès nem utolsó sorban nagyon okos, mindent megtett, amit csak lehet . Külön köszönöm, hogy nem bànt velem lekezelően ! Bàrcsak minden orvos ilyen lenne !
2018. december
Közvetlen, barátságos orvossal és asszisztenssel találkoztam. Az orvos egyenrangú partnerként kezelt.
Nem volt.
2018. november
Nyílt,egyenes,empatikus,tisztelettudó és kiváló szakember. 18 éves létemre félelemmel léptem be a Kórház ajtaján,de megnyerő személyisége,közvetlensége nyugtatólag hatott rám,mint páciensre. Számomra Borsod megye egyik ,hanem a legjobb sebészéről beszélünk!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése