1 592 730 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Dehkhodania Feridoon - Sebész, Proktológus

Dr. Dehkhodania Feridoon

5.0 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Dehkhodania Feridoon sebészszakorvos a következő problémákkal várja a kedves pácienseit, általános sebészeti panaszok, bőrelváltozások és bőralatti daganatok ( anyjajegy , lipóma, basalióma és fibróma), benőtt köröm és végbél problémák (aranyér, gy...

Tovább olvasom
Dr. Dehkhodania Feridoon - Sebész, Proktológus

Dr. Dehkhodania Feridoon

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Dehkhodania Feridoon sebészszakorvos a következő problémákkal várja a kedves pácienseit, általános sebészeti panaszok, bőrelváltozások és bőralatti daganatok ( anyjajegy , lipóma, basalióma és fibróma), benőtt köröm és végbél problémák (aranyér, gyulladás, berepedés). A legkorszerübb eszközokkel felszerelt, európa...

Tovább olvasom
Central Clinic
1072 Budapest, VII. kerület, Rákóczi út 4., 3 em. , 1 a.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Dehkhodania Feridoon sebészszakorvos a következő problémákkal várja a kedves pácienseit, általános sebészeti panaszok, bőrelváltozások és bőralatti daganatok ( anyjajegy , lipóma, basalióma és fibróma), benőtt köröm és végbél problémák (aranyér, gyulladás, berepedés).

A legkorszerübb eszközokkel felszerelt, európai szivonallú szakrendelő nyugodt , biztonságos környzetet biztosít Önöknek.

A felgyógyulás boldogsága a mi Önöknek szánt ajándékunk!

Specializáció

  • Bőrsebészet

Tanulmányok

  • 1996 Sebészet szakvizsga
  • 1990 - Pécsi Orvostudományi Egyetem, Általános orvosi diploma

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Réka
2021. július
Profi és nagyon gyors, fájdalommentes volt az ellátás, kiemelkedően kedves és megnyugtató a doktor úr hozzáállása, több telefont is kaptam a beavatkozás után, melyben a hogylétemről érdeklődött. A rendelő gyönyörű, modern. Csak ajánlani tudom.
Szilvi
2021. július
Türelmes, kedves, hozzáértő.
Réka
2021. július
Hétvégén vettem észre egy furcsa elváltozást a karomon, 2 nappal később már a doktor úrnál ültem, aki kedvességével és türelmével azonnal megnyugtatott. Kellemes környezet és legmodernebb eszközökkel felszerelt rendelő, amit az elmúlt években láttam.
Hegedüs Hédi
2021. július
tökéletes ,profi munkát végezve távolított el egy anyajegyet . Nagyon aggódtam, egy előzőleg bőrgyógyász által látott megítélés miatt. A Dr Úr megnyugtatott , aggodalmamra semmi ok, ez egy ártalmatlan anyajegy amit levesz és nem lesz gond. Eredmény érkezésekor azonnal hívott , és így is lett ! A sebhely alig látszik , szép ! Többszöri telefonhívást is kaptam , hogy van a lábam. Köszönök mindent !
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése