694 941 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Horzov Myroslav -

Dr. Horzov Myroslav

Beszélt nyelvek: magyar
Specializáció

Sebészet

Tanulmányok

2000-ben végeztem az Ungvári Egyetem Általános Orvosi Karán, majd 2002-ben Általános Szakorvosi vizsgát tettem. Ezután Csap vá...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Specializáció

  • Sebészet

Kórházi háttér

  • Jelenlegi munkahelyek
  • 2012-től mai napig Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Általános Sebészeti Centrum Szakorvosa vagyok.
  • Korábbi munkahelyek
  • 2003 óta élek Magyarországon, itt először a BAZ megyei II.Rákóczi Ferenc Kórház Sebészeti Osztályán dolgoztam 2007-ig. Ezután 2007-2012-ig Ajkai Magyar Imre Kórházban Sebészeti Osztályán folytattam a tevékenységemet.

Tanulmányok

  • 2000-ben végeztem az Ungvári Egyetem Általános Orvosi Karán, majd 2002-ben Általános Szakorvosi vizsgát tettem. Ezután Csap város Rendelő Intézetben Sebészeti Szakrendelésen teljesítettem.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése