1 182 126 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mester Gábor - Sebész

Dr. Mester Gábor

(6)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Mester Gábor sebész szakorvos magánrendelése. Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem summa cum laude minősítéssel. A sebészeti szakképzést – jelenlegi munkahelyemen – az Uzsoki utcai Kórház Sebészeti – Onkosebészeti osztályán tölt...

Tovább olvasom
Dr. Mester Gábor - Sebész

Dr. Mester Gábor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Mester Gábor sebész szakorvos magánrendelése. Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem summa cum laude minősítéssel. A sebészeti szakképzést – jelenlegi munkahelyemen – az Uzsoki utcai Kórház Sebészeti – Onkosebészeti osztályán töltöttem, majd kiválóan megfelelt eredménnyel szakvizsgáztam. Nemzetköz...

Tovább olvasom
MOM Szent Magdolna Magánkórház
1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 53. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Mester Gábor sebész szakorvos magánrendelése.

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem summa cum laude minősítéssel. A sebészeti szakképzést – jelenlegi munkahelyemen – az Uzsoki utcai Kórház Sebészeti – Onkosebészeti osztályán töltöttem, majd kiválóan megfelelt eredménnyel szakvizsgáztam. Nemzetközi tapasztalatokat gyűjtöttem tanulmányutak során Münchenben, Heidelbergben, Bécsben és Kínában.  A Magyar Sebészeti Társaság Fiatal Sebészek Szekciójának vezetőségi tagjaként kongresszusok és továbbképzések szervezésében is részt veszek.

Kiemelt érdeklődési területem az onkológiai sebészet, illetve a laparoszkópos (minimál invazív) sebészet, mellyel a betegeknek gyorsabb felépülést, kevesebb fájdalmat és sokkal kedvezőbb esztétikai eredményt tudunk biztosítani.

A klasszikus sebészeti beavatkozások mellett rutinszerűen alkalmazom a laparoszkópos technikát a hasi sebészet számos területén jó- és rosszindulatú betegségekben egyaránt (epehólyag-, sérv-, vastagbél-sebészetben ill. a tápcsatorna egyéb területein), továbbá foglalkozom hasnyálmirigy-betegségekkel és emlősebészettel is.

Specializáció

 • Bőr- és bőr alatti elváltozások (zsírcsomók, faggyúmirigy ciszták stb.) kimetszése
 • Benőtt köröm és tályogok kezelése
 • Lágyéksérv műtétek (nyílt és laparoszkópos technikával)
 • Köldöksérv és hasfali sérv műtétek
 • Laparoszkópos epeműtét (laparoscopos cholecystecomia)
 • Jó és rosszindulatú emlőelváltozások sebészi kezelése
 • Hagyományos visszérműtét (crossectomia, varicectomia, stripping)
 • Dermoid cysta (sinus pilonidalis) műtéti eltávolítása
 • Proktológiai kezelések és műtétek
 • Vastagbél- és végbéldaganat sebészeti konzultációja és kezelése
 • Hasnyálmirigy-daganat sebészeti konzultációja és kezelése
 • Gyomor- és vékonybélbetegségek sebészeti konzultációja és kezelése
 • Hasi lágyrészdaganatok és lépbetegségek konzultációja és kezelése

Tanulmányok

 • 2012 Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar - általános orvos
 • 2018 sebészet szakvizsga

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Gergely
2020. december
Kétoldali laparoscopos lágyéksérv műtéten vagyok túl. Pozitív élmény volt, amennyire egy műtét lehet. Mindenki nagyon kedves volt, kiváló körülmények fogadtak. A doktor úr korrekten tájékoztatott mindenről. A műtét gyorsan regenerálódtam, minden rendben zajlott.
A COVID szűrés... :)
Zsolt
2020. november
Korrekt, alapos!
Réka
2020. október
Hétvégén már nagyon erős fájdalmaim voltak: Nehezen találtam olyan proktológust, aki mihamarabb tud fogadni. Keddre már tudtam is a doktor úrhoz foglalni. Kedves, türelmes, preciz, a fájdalmamat azonnal megszüntette. Nagyon ajánlom mindenkinek kisebb illetve nagyobb beavatkozásokra.
Anita
2020. október
Kedves, kiváló szakember, nagyon szép magánklinikán dolgozik. Epeműtét kapcsán minden kérdésemre a műtét előtt részletesen válaszolt. A laparoszkópos műtét után még a sebeim is nagyon szépen gyógyultak, panaszaim elmúltak.
Zsuzsa
2020. október
Nagyon alapos, figyel a pácienseire. Sérvműtéten voltam nála, minden terv szerint zajlott, csak ajánlani tudom.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése