4 240 272 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Regőczi Tamás - Sebész, Proktológus

Dr. Regőczi Tamás

4.97 | 31 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Regőczi Tamás, sebész, proktológus és plasztikai sebész szakorvos vagyok. 10 éves korom óta orvos szerettem volna lenni, amikor már nagybátyám rendelőjében figyelhettem meg az orvoslás varázsát és élhettem át a gyógyítás csodáit. Tudatosan készült...

Tovább olvasom
Dr. Regőczi Tamás - Sebész, Proktológus

Dr. Regőczi Tamás

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Regőczi Tamás, sebész, proktológus és plasztikai sebész szakorvos vagyok. 10 éves korom óta orvos szerettem volna lenni, amikor már nagybátyám rendelőjében figyelhettem meg az orvoslás varázsát és élhettem át a gyógyítás csodáit. Tudatosan készültem pályámra, ami során jutottam el az Egyesült Államokba, ahol érett...

Tovább olvasom
Szegi Medical Center
1052 Budapest, V. kerület, Haris köz 5. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Regőczi Tamás, sebész, proktológus és plasztikai sebész szakorvos vagyok.

10 éves korom óta orvos szerettem volna lenni, amikor már nagybátyám rendelőjében figyelhettem meg az orvoslás varázsát és élhettem át a gyógyítás csodáit. Tudatosan készültem pályámra, ami során jutottam el az Egyesült Államokba, ahol érettségiztem, majd az orvosi egyetem első évét is ott teljesítettem sikerrel. Budapesten a Semmelweis Egyetemen doktoráltam, ezt követően kerültem a mellkas sebészet (Budai MÁV kórház), az általános sebészet (Szent Imre kórház, Rókus kórház) és a plasztikai sebészet területére.

Mindig is hittem az egyensúlyban, a széles látókörben, a felkészültségben, a tapasztalaton alapuló tudásban és a sokszínűségben. Ezért a kórházi sebészeti gyógyító munkám mellett dolgoztam vidéken a sürgősségi ellátásban (gyerek és felnőtt körzetben), oktattam és vizsgáztattam a sebészet tárgykörét posztgraduális programban, előadásokat és posztereket készítettem kongresszusokra és töltöttem további éveket német és angol területeken tapasztalatszerzés végett. Emellett 4 gyermek édesapja vagyok, és gyerekkorom óta igazolt vitorlás versenyzője vagyok egy balatoni vitorlás clubnak. Éveken át vezető sebésze voltam egy tengerentúli kórház sebészeti osztályának, majd a Medicover kórház fekvőbeteg részlegén Budapesten.

A plasztika sebészetben a gyógyítás, a helyreállítás és alkotás öröme ér el hozzám minden nap.

Visszaadni, visszaállítani vagy javítani azon az állapoton, amin az idő múlása rontott, a gravitáció megterhelt vagy a betegségek okozták.

Gyakorló sebészként hiszem, hogy a gyógyításba belevitt plasztikai sebészeti technikák és mozdulatok, a gyógyulás utáni helyreállító műtétek vagy a szépségért felvállalt korrekciók mind a minőségi eredményért vannak és további boldogságot hozhatnak életünkbe.

Általános sebészetben is nagyon fontosnak tartom a finom műtéti technikát, jobb és gyorsabb gyógyulást érhetünk el vele és nem utolsó sorban a betegeink is ezt az eredményt láthatják egész életükben.

Szépészeti műtéteknél a célom mindig a természetes hatás elérése volt. Értve itt az egészen kis beavatkozásokat, mint pl. ajaktöltések, de egészen a komoly alakformáló kórházi műtétekig.

Szerintem jogosítványunk a plasztikai sebészetben a természetességre és a természetes szépség elérésére szól.

Nagyon sokat jelent nekem, ha láthatom, hogy pácienseim elégedettek, boldogok és átélhetik a pozitív változás élményét. Megerősít engem, hogy jó úton haladok.

Az emberek szépségre való vágya és törekvése szerintem kortól és korszaktól független.

Kötelességem a pácienseim felé a folyamatos tanulás, továbbképzés és fejlődés.

A világ körülöttünk is hangsebességgel változik, ebből a plasztikai sebészeti eljárások és technikák sem kivételek, nagyon dinamikusan fejlődnek, mellyel lépést kell tartani.

Specializáció

  • Aranyér ambulancia
  • Plasztikai sebészet
  • Sebészet és sérv ambulancia
  • Hasfali sérvek helyreállító műtét
  • Bőrelváltozások sebészeti ellátása
  • Általános sebészeti kórképek
  • Emlő jóindulatú daganatai

Tanulmányok

  • 2010 plasztikai sebészet szakvizsga
  • 2006 sebészet szakvizsga
  • 1999 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvos

Dr. Regőczi Tamás vélemények

4.97 az 5-ből
31 értékelés alapján
5 csillag
97 %
4 csillag
3 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.97
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.94
Megfelelő volt az ellátásod? 4.9

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2021. november
A legkedvesebb orvos akivel valaha találkoztam ,egyszerűen csak jót tudok róla és a munkájáról mondani ! Fantasztikus ember!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2020. augusztus
Rendkívül kedves,és megbízható!
nem tapasztalltam ilyet!

(nem ellenőrzött értékelés)
2017. december
Nemreg mutott a Doktor Ur. Vegtelenul kedves, figyelmes, megnyugtato, segitokesz es mosolygos, ami nagyon sokat szamit. Kivalo szakember, hihetetlen tudassal. Nagyon orulok, hogy hozza kerultem !
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2017. augusztus
Sok éve nagyon kellemes tapasztalatom volt egy műtét kapcsán, így most, hogy újra felmerült egy műtét valószínűsége, rögtön tudtam, kihez kell fordulni. Az eltelt sok év alatt kedvessége, embersége, odafigyelése mit sem változott, csupán szakértelme nőtt. A legjobb orvos, bárkinek, bármikor gondolkodás nélkül ajánlom.
Nem volt

(nem ellenőrzött értékelés)
2017. március
Ilyen kedves és szimpatikus,nagy szaktudású orvossal még nem találkoztam!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2016. november
Végtelenül kedves,emberséges,odafigyelo,és szakmailag kiváló ember!Örülök,hogy Ő segített a bajomon!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2016. augusztus
Nagyon féltem a műtétektől amióta élek. véletlen során kerűltem dr.Regőczi Tamás rendelésére, és nagy szerencsémnek tartom ezt a véletlent. Kedves ,udvarias, figyelmes és gyöngéd orvos, szakmai tudása tetézi mindezt. Több figyelmet, gondoskodást kaptam tőle mint amit más orvos nyújtott hasonló helyzetben. a műtét utáni időszakban követem tanácsait és lábadozásom is könnyebb volt.Így szükség esetén csak hozzá fordulnék ellátásért .
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2016. augusztus
Regoczi Doktor, a legjobb sebesz, plasztikai sebesz akivel eddig talalkoztam. Nagyon emberseges, megbizhato es minden a megbeszeltek alapjan tortent. A munkatarsa a noverke is nagyon kedves volt.:) Koszonom az uj hasat:) G
Olyan nincs:)

(nem ellenőrzött értékelés)
2016. június
Érezni, hogy törődik az EMBERREL, és Ő is maximálisan EMBERBŐL van! Nem lekezelő, nem hordja fönn az orrát, maximálisan empatikus, türelmes, miközben fantasztikus keze van! Bár a legtöbb orvos ilyen lenne! Áldja meg Isten munkáját, életét ! :-)
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2016. január
Minden szempontból kielégítő választ kaptam a problémámra.
-