576 927 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Sebkezelési és Ápolási Centrum - Kaposvár

Sebkezelési és Ápolási Centrum - Kaposvár

Sebkezelési és Ápolási Centrum - Kaposvár

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Kaposvári sebápolási rendelőnkben várjuk szeretettel pácienseinket professzionális sebkezelésre, ápolási megoldásokkal, tanácsadással, szűréssel. 

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Kaposvári sebápolási rendelőnkben várjuk szeretettel pácienseinket professzionális sebkezelésre, ápolási megoldásokkal, tanácsadással, szűréssel. 

Nyitva tartás

    Hétfő 12:30-15:30 Szerda 15:30-17:00 és 17:00-19:00 Péntek 15:30-19:00

Vélemények

7 értékelés
2020. január
Nem volt várakozási idő, kedvesek voltak és segítőkészek. Új környezet tiszta rendelő.
nincs ilyen
2019. december
2019. május
Sok beteg gyűlt össze a rendelőben, ennek ellenére a bejelentkezési sorrendben fogadták a pacienseket. A rendelőben sorszámhúzás nem is szükséges.
Nem volt.
2019. április
Udvarias fogadtatás az orvos és a személyzet részéről.
2019. február
2018. október
2016. december
Sajnos nem volt.
Az időpontot, beteg édesapámnak foglaltam, akik édesanyámmal 45 km-ről jött be. A rendelésen senki sem volt. A megadott telefonszámokon senkit sem lehetett elérni. NEM VOLT RENDELÉS. EZ KRITIKÁN ALULI!!!!!! Szegény embereket, így nem illik megvezetni!!!!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése