1 574 529 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Segély Helyett Esély Alapítvány

Segély Helyett Esély Alapítvány

1223 Budapest, XXII. kerület,
Jókai Mór utca 21-23.
(Budatétény)
Információk a rendelőről

Az intézmény a különféle pszichés megbetegedéssel küzdő betegek ellátásával, ápolásával foglalkozik. További ellátási feladatai közé tartozik a prevenció, a terápiás lehetőségek kutatása, a szociálisan rászoruló betegek számára támogatás nyújtása. Telefonszám:1/226-84331/226-4452

Segély Helyett Esély Alapítvány

Segély Helyett Esély Alapítvány

Információk a rendelőről

Az intézmény a különféle pszichés megbetegedéssel küzdő betegek ellátásával, ápolásával foglalkozik. További ellátási feladatai közé tartozik a prevenció, a terápiás lehetőségek kutatása, a szociálisan rászoruló betegek számára támogatás nyújtása. Telefon...
Tovább olvasom
1223 Budapest, XXII. kerület, Jókai Mór utca 21-23. (Budatétény)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az intézmény a különféle pszichés megbetegedéssel küzdő betegek ellátásával, ápolásával foglalkozik. További ellátási feladatai közé tartozik a prevenció, a terápiás lehetőségek kutatása, a szociálisan rászoruló betegek számára támogatás nyújtása.

Telefonszám:
1/226-8433
1/226-4452

Megközelíthetőség

A Thalassa Ház Budatétény központjában helyezkedik el, az S40-es vonattal a Háros megállóig közlekedve, majd onnan a 33-as vagy a 114-es busszal a Jókai Mór utcai megállóig, a megállótól pedig a Jókai Mór utcán végighaladva a Jókai Mór utca és a Hant utca kereszteződésében található meg.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése