517 065 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Segély Helyett Esély Alapítvány

Segély Helyett Esély Alapítvány

Segély Helyett Esély Alapítvány

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az intézmény a különféle pszichés megbetegedéssel küzdő betegek ellátásával, ápolásával foglalkozik. További ellátási feladatai közé tartozik a prevenció, a terápiás lehetőségek kutatása, a szociálisan rászoruló betegek számára támogatás nyújtása. Telefon...
Tovább olvasom
1223 Budapest, XXII. kerület, Jókai Mór utca 21-23. (Budatétény)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az intézmény a különféle pszichés megbetegedéssel küzdő betegek ellátásával, ápolásával foglalkozik. További ellátási feladatai közé tartozik a prevenció, a terápiás lehetőségek kutatása, a szociálisan rászoruló betegek számára támogatás nyújtása.

  Telefonszám:
  1/226-8433
  1/226-4452

Megközelíthetőség

  A Thalassa Ház Budatétény központjában helyezkedik el, az S40-es vonattal a Háros megállóig közlekedve, majd onnan a 33-as vagy a 114-es busszal a Jókai Mór utcai megállóig, a megállótól pedig a Jókai Mór utcán végighaladva a Jókai Mór utca és a Hant utca kereszteződésében található meg.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése