1 572 546 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Siófoki Kórház-Rendelőintézet

Siófoki Kórház-Rendelőintézet

8600 Siófok,
Semmelweis u.1.
Információk a rendelőről

A Siófoki Kórház egyes részlegei ütemesen fejlődtek az elmúlt években. 2000-ben kialakításra került a Tinédzser Ambulancia, valamint sebészeti ambulancia és szakrendelés alakult. 2005-ben elnyerte " Az év kórháza" címet. 2009-ben sor került számos kórterem és szakrendelés klimatizálása. 2014-ben új gyermek tüdőgyógyász...

Tovább olvasom
Siófoki Kórház-Rendelőintézet

Siófoki Kórház-Rendelőintézet

Információk a rendelőről

A Siófoki Kórház egyes részlegei ütemesen fejlődtek az elmúlt években. 2000-ben kialakításra került a Tinédzser Ambulancia, valamint sebészeti ambulancia és szakrendelés alakult. 2005-ben elnyerte " Az év kórháza" címet. 2009-ben sor került számos kórtere...
Tovább olvasom
8600 Siófok, Semmelweis u.1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Siófoki Kórház egyes részlegei ütemesen fejlődtek az elmúlt években. 2000-ben kialakításra került a Tinédzser Ambulancia, valamint sebészeti ambulancia és szakrendelés alakult. 2005-ben elnyerte " Az év kórháza" címet. 2009-ben sor került számos kórterem és szakrendelés klimatizálása. 2014-ben új gyermek tüdőgyógyászati rendelés nyitotta meg kapuit. A kórház dolgozói folyamatos továbbképzésekben részesülnek, a korszerű eszközparkkal egyidejűleg zajlik a minőségi betegellátás.

Telefonszám:
84/501-700
84/501-701

Megközelíthetőség

A 7-es és 65-ös számú út kereszteződésében, a Béke Park közvetlen szomszédságában található meg.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése