521 886 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Siófoki Kórház-Rendelőintézet

Siófoki Kórház-Rendelőintézet

Siófoki Kórház-Rendelőintézet

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Siófoki Kórház egyes részlegei ütemesen fejlődtek az elmúlt években. 2000-ben kialakításra került a Tinédzser Ambulancia, valamint sebészeti ambulancia és szakrendelés alakult. 2005-ben elnyerte " Az év kórháza" címet. 2009-ben sor került számos kórtere...
Tovább olvasom
8600 Siófok, Semmelweis u.1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Siófoki Kórház egyes részlegei ütemesen fejlődtek az elmúlt években. 2000-ben kialakításra került a Tinédzser Ambulancia, valamint sebészeti ambulancia és szakrendelés alakult. 2005-ben elnyerte " Az év kórháza" címet. 2009-ben sor került számos kórterem és szakrendelés klimatizálása. 2014-ben új gyermek tüdőgyógyászati rendelés nyitotta meg kapuit. A kórház dolgozói folyamatos továbbképzésekben részesülnek, a korszerű eszközparkkal egyidejűleg zajlik a minőségi betegellátás.

  Telefonszám:
  84/501-700
  84/501-701

Megközelíthetőség

  A 7-es és 65-ös számú út kereszteződésében, a Béke Park közvetlen szomszédságában található meg.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése