245 481 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
SixenseCoach Tréningház

SixenseCoach Tréningház

SixenseCoach Tréningház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A SixenseCoach Tréningházban lehetőség van pszichológiai, pszichiátriai, addiktológiai és coaching szolgáltatások igénybevételére.
1147 Budapest, XIV. kerület, Gyarmat u. 74/B. (Zugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A SixenseCoach Tréningházban lehetőség van pszichológiai, pszichiátriai, addiktológiai és coaching szolgáltatások igénybevételére.

Megközelíthetőség

    tömegközlekedéssel: 7-es busszal a Bosnyák térig, majd onnan 6 perc séta Újpapota felé, a Gyarmat utcában balra kanyarodva.

Parkolás

    utcán

Vélemények

2018. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése