1 713 057 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Smart Diagnosztika

Smart Diagnosztika

1117 Budapest, XI. kerület,
Fehérvári u. 12
(Kelenföld)
Információk a rendelőről

A Smart Diagnosztika a Szent Kristóf Szakrendelő  alagsorában található.  Az MR vizsgáló a Szent Kristóf Szakrendelő alagsorában található. A Szakrendelő akadálymentesített, így mozgássérült pácienseink is könnyen igénybe vehetik. Az MR vizsgálóba kerekesszéket, illetve járókeretet nem lehet bevinni, így kérünk minde...

Tovább olvasom

Smart Diagnosztika

Információk a rendelőről

A Smart Diagnosztika a Szent Kristóf Szakrendelő  alagsorában található.  Az MR vizsgáló a Szent Kristóf Szakrendelő alagsorában található. A Szakrendelő akadálymentesített, így mozgássérült pácienseink is könnyen igénybe vehetik. Az MR vizsgálóba kerek...
Tovább olvasom
1117 Budapest, XI. kerület, Fehérvári u. 12 (Kelenföld)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Smart Diagnosztika a Szent Kristóf Szakrendelő  alagsorában található. 

Az MR vizsgáló a Szent Kristóf Szakrendelő alagsorában található. A Szakrendelő akadálymentesített, így mozgássérült pácienseink is könnyen igénybe vehetik.

Az MR vizsgálóba kerekesszéket, illetve járókeretet nem lehet bevinni, így kérünk minden beteget, hogy amennyiben teheti kísérővel érkezzen.

 

 

Megközelíthetőség

Metró: 4-es metró Móricz Zsigmond körtér, vagy Újbuda Központ megállójától 3-4 percre Villamos: 6-os, 17-es, 19-es, 41-es, 47-es, 49-es, 56A-s, 61-es villamos Móricz Zsigmond körtér, vagy a 4-es, 17-es, 41-es, 47-es, 56-os villamos Újbuda Központ megállója Busz: 7-es, 33-as, 114-es, 213-as, 214-es, 240-es busz Móricz Zsigmond körtér megálló, vagy az 58-as, 150-es, 153-as, 154-es busz Újbuda Központ megállója

Akadálymentes

Igen

Parkolás

A Szent Kristóf Szakrendelő előtt mozgássérültek számára van lehetőség parkolásra. Az Alee Bevásárlóközpontban (1117 Budapest Október huszonharmadika utca 8-10.) található mélygarázsban, ahol minden megkezdett óra: 200 Ft.

Nyitva tartás

H-P: 8:00-20:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
100 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése