231 261 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Smart Diagnosztika

Smart Diagnosztika

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Smart Diagnosztika a Szent Kristóf Szakrendelő  alagsorában található.  Az MR vizsgáló a Szent Kristóf Szakrendelő alagsorában található. A Szakrendelő akadálymentesített, így mozgássérült pácienseink is könnyen igénybe vehetik. Az MR vizsgálóba kerek...
Tovább olvasom
1117 Budapest, XI. kerület, Fehérvári u. 12 (Kelenföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Smart Diagnosztika a Szent Kristóf Szakrendelő  alagsorában található. 

  Az MR vizsgáló a Szent Kristóf Szakrendelő alagsorában található. A Szakrendelő akadálymentesített, így mozgássérült pácienseink is könnyen igénybe vehetik.

  Az MR vizsgálóba kerekesszéket, illetve járókeretet nem lehet bevinni, így kérünk minden beteget, hogy amennyiben teheti kísérővel érkezzen.

   

   

Megközelíthetőség

  Metró: 4-es metró Móricz Zsigmond körtér, vagy Újbuda Központ megállójától 3-4 percre Villamos: 6-os, 17-es, 19-es, 41-es, 47-es, 49-es, 56A-s, 61-es villamos Móricz Zsigmond körtér, vagy a 4-es, 17-es, 41-es, 47-es, 56-os villamos Újbuda Központ megállója Busz: 7-es, 33-as, 114-es, 213-as, 214-es, 240-es busz Móricz Zsigmond körtér megálló, vagy az 58-as, 150-es, 153-as, 154-es busz Újbuda Központ megállója

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  A Szent Kristóf Szakrendelő előtt mozgássérültek számára van lehetőség parkolásra. Az Alee Bevásárlóközpontban (1117 Budapest Október huszonharmadika utca 8-10.) található mélygarázsban, ahol minden megkezdett óra: 200 Ft.

Nyitva tartás

  H-P: 8:00-20:00

Vélemények

2018. március
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése