228 726 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Spirit MR - Szekszárd

Spirit MR - Szekszárd

Spirit MR - Szekszárd

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A SPIRIT MR Diagnosztikai Központ 2015 februárjában kezdte meg működését a szekszárdi Spirit Egészségcentrumban. Az egészségközpont mintegy húsz orvosi szakterületét egészíti ki és segíti az MR képalkotó diagnosztika. Bejelentkezés: Hétfő - Péntek: 8.0...
Tovább olvasom
7100 Szekszárd, Ybl Miklós u. 3.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A SPIRIT MR Diagnosztikai Központ 2015 februárjában kezdte meg működését a szekszárdi Spirit Egészségcentrumban. Az egészségközpont mintegy húsz orvosi szakterületét egészíti ki és segíti az MR képalkotó diagnosztika.

  Bejelentkezés:

  Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

  Tel.:+36 74/200-200

  e-mail: idopont@spiritmr.hu

Nyitva tartás

  Hétfő: 12:00 – 20:00 Kedd: 08:00 – 16:00 Szerda: 12:00-20:00 Csütörtök: 08:00-16:00 Péntek: 12:00-20:00

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése