195 579 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Svábhegyi Gyógyintézet - TB által támogatott térítésmentes rendelések

Svábhegyi Gyógyintézet - TB által támogatott térítésmentes rendelések

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Svábhegyi Gyógyintézet több mint 50 éves hagyományokkal rendelkező gyermekgyógyászati központ. Eredeti alapítási célunknak megfelelően beteg gyermekeken kívánunk segíteni minden lehetséges formában. Betegeinket beutalóval vagy anélkül is készséggel foga...
Tovább olvasom
1037 Budapest, III. kerület, Budapest, Bokor utca 17-21. II. emelet

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Svábhegyi Gyógyintézet több mint 50 éves hagyományokkal rendelkező gyermekgyógyászati központ. Eredeti alapítási célunknak megfelelően beteg gyermekeken kívánunk segíteni minden lehetséges formában.

  Betegeinket beutalóval vagy anélkül is készséggel fogadjuk kivizsgáló és ellátó helyiségeinkben.

  A térítésmentes OEP ellátáson kívül Svábhegy Plusz szolgáltatásunk keretében privát rendelések igénybevételére is van lehetőség. Az Intézet korábbi profiljának megtartása mellett szakorvosaink és az ellátott szakterületek számának folyamatos bővítésével nyitjuk mind szélesebbre egészségügyi szolgáltatásaink körét.

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  A környező utcákban

Nyitva tartás

  8-16

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése