1 695 423 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Swiss Prémium Egészségközpont BUDA

Swiss Prémium Egészségközpont BUDA

1123 Budapest, XII. kerület,
Nagyenyed u. 8-14.
(Németvölgy)
4.32 | 26 értékelés
Információk a rendelőről

A Swiss Medical Services több mint 10 éve a magyar egészségügyi piac meghatározó szolgáltatója. Teljes körű járóbeteg- és fogászati ellátást biztosít ügyfelei számára. Tapasztalt szakorvosaik mellett a legmodernebb eszközök garantálják az alapos, mindenre kiterjedő vizsgálatot és szakellátást, szükség esetén társszak...

Tovább olvasom

Swiss Prémium Egészségközpont BUDA

Információk a rendelőről

A Swiss Medical Services több mint 10 éve a magyar egészségügyi piac meghatározó szolgáltatója. Teljes körű járóbeteg- és fogászati ellátást biztosít ügyfelei számára. Tapasztalt szakorvosaik mellett a legmodernebb eszközök garantálják az alapos, minden...
Tovább olvasom
1123 Budapest, XII. kerület, Nagyenyed u. 8-14. (Németvölgy)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Swiss Medical Services több mint 10 éve a magyar egészségügyi piac meghatározó szolgáltatója. Teljes körű járóbeteg- és fogászati ellátást biztosít ügyfelei számára.

Tapasztalt szakorvosaik mellett a legmodernebb eszközök garantálják az alapos, mindenre kiterjedő vizsgálatot és szakellátást, szükség esetén társszakmák bevonásával.

A szakorvosaik munkáját betegút szervező asszisztensek segítik, minden helyzetben pácienseik mellett vannak. Többféle szűrőcsomagot és ügyfélkártyát kínálnak ügyfeleiknek, mindenkinek az igényeire szabva.

Ügyeletes orvos csapatuk az év minden napján, 0-24 órában elérhető.

Megközelíthetőség

Megközelítés tömegközlekedéssel: • 61-es és 17-es villamos – Nagyenyed utca megállótól 1 perc séta • 59-es villamos - Kék Golyó utca megállótól 1 perc séta • M2 - Déli Pályaudvar megállótól 4 perc séta

Parkolás

Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. A parkolószinten elkülönített fizető parkoló található a SWISS PRÉMIUM Egészségközpont vendégei részére.

Nyitva tartás

Hétfőtől - Péntekig 8:00 - 20:00

Vélemények

4.32 az 5-ből
26 értékelés alapján
5 csillag
46 %
4 csillag
46 %
3 csillag
4 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.75
Tisztasága 4.84
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.52
Megközelíthetősége 4.36

Részletes vélemények

Anonym (külső értékelés)
2020. február
Minden gördülékenyen és gyorsan ment.
nem volt.
Anonym (külső értékelés)
2020. január
-
-
Anonym (külső értékelés)
2020. január
Mikor megérkeztem a klinikához, a recepción felvették az adataimat, és szinte mentem is a vizsgálatra
Nem volt
Gábor
2017. február
Miért kell parkolást fizetni a pácienseknek a Swiss Premium kijelölt helyein?
Attila
2017. február
Olyan otthoni hangulata van a rendelőnek , tisztaság mindenhol , Super !
Kevevári Olga
2017. január
A rendelő modern megjelenése, tisztaság, udvariasság
nem volt
Gabriella
2016. november
A hely szép, tiszta, kellemes
Nem tudtam élni a foglalásommal, mivel állítólag a "foglalj orvost" csak nekem igazolt vissza, a recepciónak nem. Hétfőn este foglaltam kedd délelőttre, 10.30-ra. Hogy odaérjek, 8.45 kor kellett indulnom. Előtte valamivel kaptam egy e-mailt, hogy csak 9.15-re van hely - ezt én csak este találtam meg. Szóval odaértem, és senki nem tudott semmiről. Mondtam, nem ragaszkodom a doktornőhöz (első találkozás lett volna). Azt mondták, nincs is benn ilyen szakorvos. Viszont ajánlották, hogy új időpontot adnak. Nem kértem. Dolgom végezetlen 3 órát utazgattam fölöslegesen, holott korlátozott a mozgásom. Bosszant, hogy valaki nem mond igazat. Mellesleg megjegyezték, hogy előző napon is volt ilyen esetük. Az adataim regisztrálásakor (itt) kiderült, nem is vagyok a rendszerben, pedig egy alkalommal nagy megelégedésemre a Budai Oltóközpontban már jártam. Történhetett volna szerencsésebben is.
Michael
2016. november
fantasztikus praxis, szép, tiszta,mindenki kedves, kompetens, szimpatikus orvos - therápia ajánlata személyre szabott.
nincs1
Ilona
2016. június
Időben sorra kerültem.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
Emese
2014. szeptember
nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése