Google+
120 376 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Swiss Prémium Egészségközpont

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

A Swiss Medical Services több mint 10 éve a magyar egészségügyi piac meghatározó szolgáltatója. Teljes körű járóbeteg- és fogászati ellátást biztosít ügyfelei számára. Tapasztalt szakorvosaik mellett a legmodernebb eszközök garantálják az alapos,...

Tovább olvasom >
A

Swiss Prémium Egészségközpont

1123 Budapest, XII. kerület, Nagyenyed u. 8-14. (Németvölgy)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Swiss Medical Services több mint 10 éve a magyar egészségügyi piac meghatározó szolgáltatója. Teljes körű járóbeteg- és fogászati ellátást biztosít ügyfelei számára.

Tapasztalt szakorvosaik mellett a legmodernebb eszközök garantálják az alapos, mindenre kiterjedő vizsgálatot és szakellátást, szükség esetén társszakmák bevonásával.

A szakorvosaik munkáját betegút szervező asszisztensek segítik, minden helyzetben pácienseik mellett vannak. Többféle szűrőcsomagot és ügyfélkártyát kínálnak ügyfeleiknek, mindenkinek az igényeire szabva.

Ügyeletes orvos csapatuk az év minden napján, 0-24 órában elérhető.

Megközelíthetőség

Megközelítés tömegközlekedéssel: • 61-es és 17-es villamos – Nagyenyed utca megállótól 1 perc séta • 59-es villamos - Kék Golyó utca megállótól 1 perc séta • M2 - Déli Pályaudvar megállótól 4 perc séta

Parkoló

Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. A parkolószinten elkülönített fizető parkoló található a SWISS PRÉMIUM Egészségközpont vendégei részére.

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 20.00

Vélemények

19 értékelés

„Miért kell parkolást fizetni a pácienseknek a Swiss Premium kijelölt helyein?”

,

„Olyan otthoni hangulata van a rendelőnek , tisztaság mindenhol , Super !”

,

„A rendelő modern megjelenése, tisztaság, udvariasság”

„nem volt”

,

„A hely szép, tiszta, kellemes”

„Nem tudtam élni a foglalásommal, mivel állítólag a "foglalj orvost" csak nekem igazolt vissza, a recepciónak nem. Hétfőn este foglaltam kedd délelőttre, 10.30-ra. Hogy odaérjek, 8.45 kor kellett indulnom. Előtte valamivel kaptam egy e-mailt, hogy csak 9.15-re van hely - ezt ...”

Végig olvasom
,

„fantasztikus praxis, szép, tiszta,mindenki kedves, kompetens, szimpatikus orvos - therápia ajánlata személyre szabott.”

„nincs1 ”

,

„Időben sorra kerültem.”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom.”

,

„nem volt”

,

„Nagyon profi orvosokkal találkoztam, Éva rendkívül kedves és alapos volt. Nagyon tetszett, hogy az időpontommal kapcsolatosan nem volt csúszás, minden flottul ment, 3 vizsgálattal 20 perc alatt készen voltunk. Ezért a szolgáltatásért megéri fizetni.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Udvariasak”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig