1 163 982 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bazsó Fanni -

Bazsó Fanni

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bazsó Fanni dentalhigiénikus magánrendelése. Fogászati asszisztensként, később dentálhigiénikusként kezdtem ezen a pályán dolgozni egy mosonmagyaróvári implantációs klinikán. Az elmúlt 5 évben megszerzett tapasztalataimat dentálhigiéniai napokon is tu...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Bazsó Fanni -

Bazsó Fanni

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Bazsó Fanni dentalhigiénikus magánrendelése. Fogászati asszisztensként, később dentálhigiénikusként kezdtem ezen a pályán dolgozni egy mosonmagyaróvári implantációs klinikán. Az elmúlt 5 évben megszerzett tapasztalataimat dentálhigiéniai napokon is tudom kamatoztatni, ahol szájápolási tanácsadással látom el az érdeklő...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bazsó Fanni dentalhigiénikus magánrendelése.

Fogászati asszisztensként, később dentálhigiénikusként kezdtem ezen a pályán dolgozni egy mosonmagyaróvári implantációs klinikán. Az elmúlt 5 évben megszerzett tapasztalataimat dentálhigiéniai napokon is tudom kamatoztatni, ahol szájápolási tanácsadással látom el az érdeklődőket. Mindig arra törekszem, hogy a pácienseim elégedett, csillogó mosollyal szálljanak ki a kezelőszékemből. Várok mindenkit szeretettel a Manó Dental rendelőjében.

Specializáció

  • Fogkőeltávolítás

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése