1 708 680 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Tarnai Bernadett - Szájhigiénikus

Tarnai Bernadett

5.00 | 3 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tarnai Bernadett szájhigiénikus magánrendelése. Kiskorom óta fogászati asszisztens szerettem volna lenni, így jelenleg több, mint 10 éve a Gáspár Medical Center (GMC) csapatát erősítem szájhigiénikusként. Fő profilom az ínysorvadásban szenvedő pácien...

Tovább olvasom
Tarnai Bernadett - Szájhigiénikus

Tarnai Bernadett

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tarnai Bernadett szájhigiénikus magánrendelése. Kiskorom óta fogászati asszisztens szerettem volna lenni, így jelenleg több, mint 10 éve a Gáspár Medical Center (GMC) csapatát erősítem szájhigiénikusként. Fő profilom az ínysorvadásban szenvedő páciensek kezelése, a megfelelő szájhigiéniai állapot kialakítása, megtart...

Tovább olvasom
Gáspár Medical Center
1085 Budapest, VIII. kerület, József körút 37. (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tarnai Bernadett szájhigiénikus magánrendelése.

Kiskorom óta fogászati asszisztens szerettem volna lenni, így jelenleg több, mint 10 éve a Gáspár Medical Center (GMC) csapatát erősítem szájhigiénikusként.

Fő profilom az ínysorvadásban szenvedő páciensek kezelése, a megfelelő szájhigiéniai állapot kialakítása, megtartása, a betegek felkészítése, instruálása és motiválása a megfelelő otthoni szájápolásra, valamint legfőbb feladatomnak tekintem az implantológiai és parodontológiai páciensek szájhigiéniai programjának koordinálását és vezetését, felügyeletét és fejlesztését.

Ismereteimet folyamatosan bővítem, résztvevője vagyok hazai és nemzetközi konferenciáknak, szájhigiéniai továbbképzéseknek. Részt vettem az APDT lézeres kezelések bevezetésében és elterjesztésében Magyarországon​.​

Rendszeresen gyakorlatvezetőként és oktatóként segítem a továbbképzési munkát, valamint 2013-ban elsőként szereztem meg a ‘Laser Dental Hygienist” címet és oklevelet.

Fontos, hogy a páciensek számára a legmegfelelőbb, legelőnyösebb, kevésbé kellemetlen technikákat alkalmazzuk. Ennek érdekében felkutattam a Kanadai Toronto College of Dental Hygiene egyetemen oktatott, ám Európában kevésbé ismert fájdalommentes subgingivalis depurálás módszerét és annak elsajátítására, bevezetésére és továbbadására fordítottam figyelmem.

Véleményem szerint a szájhigiéniai munkát csak elhivatottsággal, kitartással, maximális precizitásra törekedve, egy csapat tagjaként lehet magas színvonalon végezni. Mi erre törekszünk a Gáspár Medical Centerben.

Specializáció

 • Ínysorvadás kezelése
 • Szájhigiéniai tanácsadás

Tanulmányok

 • 2017 - Fogászati röntgen használata és sugárvédelmi előírások szintentartó tanfolyam
 • 2016 – Paltop implantológiai továbbképzés
 • 2013-Klinikai gyakorlati lézer tanfolyam
 • 2012-Fogászati röntgen használata és sugárvédelmi előírások alapkurzus
 • 2012-Nagyteljesítményű lézerek használata a fogászatban
 • 2011-Kisteljesítményű lézerek és fotodinamikus terápia a gyakorlatban
 • 2011-Fogászati és orvosi lézer alkalmazás – alaptanfolyam
 • 2005-Klinikai fogászati higiénikus képzés

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Fanni
2020. szeptember
Félévente igyekszem eljutni Bernadetthez, nem mindig sikerül:)de mindig jó kezekben vagyok, teljesen fájdalommentes a fogkőleszedés!
Fanni
2020. január
nem fajt semmi, még csak kellemetlen sem volt. már regota jarok ide
Tibor
2018. október
A kezelést nagy hozzá értéssel, megnyugtató légkörben végzi, ugyanakkor kielégítő tájékoztatást is nyújt a kezeléssekkel kapcsolatban. Gyakorlatilag megtanított helyesen fogat mosni.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése