1 017 885 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Miklós Renáta - Szájhigiénikus

Miklós Renáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Miklós Renáta szájhigiénikus magánrendelése. Miklós Renáta dentálhigiénikus szakember a Dabasi Dent Fogászaton végez plazmafényes fogfehérítést. A beavatkozás 60 percet vesz igénybe, teljesen fájdalommentes és a hatása azonnal látványos és gyökérkezel...

Tovább olvasom
Miklós Renáta - Szájhigiénikus

Miklós Renáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Miklós Renáta szájhigiénikus magánrendelése. Miklós Renáta dentálhigiénikus szakember a Dabasi Dent Fogászaton végez plazmafényes fogfehérítést. A beavatkozás 60 percet vesz igénybe, teljesen fájdalommentes és a hatása azonnal látványos és gyökérkezelt fogak is kezelhetőek vele.

DabasiDent
1085 Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/a 5/6 (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Miklós Renáta szájhigiénikus magánrendelése.

Miklós Renáta dentálhigiénikus szakember a Dabasi Dent Fogászaton végez plazmafényes fogfehérítést. 
A beavatkozás 60 percet vesz igénybe, teljesen fájdalommentes és a hatása azonnal látványos és gyökérkezelt fogak is kezelhetőek vele.

Specializáció

  • Plazmafényes fogfehérítés
  • Fogínysorvadás kezelése
  • szájhigiéniás tanácsadás

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése