874 605 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Geiszelhardt Bence - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Geiszelhardt Bence

(18)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Geiszelhardt Bence széjsebész szakorvos magánrendelése. A Doktor Úr a diploma megszerzését követően azonnal megkezdte rezidens éveit konzerváló- fogászat és fogpótlástan szakirányban, majd a a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató I...

Tovább olvasom
Dr. Geiszelhardt Bence - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Geiszelhardt Bence

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Geiszelhardt Bence széjsebész szakorvos magánrendelése. A Doktor Úr a diploma megszerzését követően azonnal megkezdte rezidens éveit konzerváló- fogászat és fogpótlástan szakirányban, majd a a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Szájsebészeti Osztályán folytatta, Dento-alveoláris sebész re...

Tovább olvasom
Welldental Fogászat
1052 Budapest, V. kerület, Párizsi utca 1. 1/6. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Geiszelhardt Bence széjsebész szakorvos magánrendelése. 

 A Doktor Úr a diploma megszerzését követően azonnal megkezdte rezidens éveit konzerváló- fogászat és fogpótlástan szakirányban, majd a a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Szájsebészeti Osztályán folytatta, Dento-alveoláris sebész rezidensként. MAjd szakorvosként önkéntesen segítette az osztály munkáját, illetve részt vett a hazai és külföldi szakorvos jelöltek gyakorlati képzésében is.

 

Munkája során szem előtt tartja a páciens kezelés közbeni kényelmét és minden tudásával azon van, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítsa a betegeinek.

 

Specializáció

  • Augmentaciós (csontpótlás) sebészet
  • Szájsebészet
  • Implantológia
  • Fogpótlások

Tanulmányok

  • 2015 Dento-alveoláris sebészeti szakvizsga
  • 2012 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

18 értékelés
2020. augusztus
2020. február
Maximálisan korrekt tájékoztatást kaptam milyen beavatkozásra van szükségem, maga a konzultáció tényleg ingyenes volt, és akár azonnal kezelték volna a problémámat. Végül írtak fel nekem gyógyszert ha a következő alkalomig fokozódnának a tünetek.
2019. október
2019. október
Kedvesek
2019. augusztus
2019. július
2019. június
2019. május
Emberileg és szakmailag is valóban kifogástalan, egyedülállóan ügyes.
2019. május
Nagyon féltem a foghúzástól, de az orvos kedvességével, bátoritásával megnyugtatott, valóban nem éreztem semmit.A foghúzás fájdalom mentesen zajlott le.Hálás vagyok a Doktor Úrnak és a szaktudásának is.
Nem volt !
2019. január
humoros empatikus szakszerű
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése