322 152 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Szakorvosi Rendelőintézet Gyömrő

Szakorvosi Rendelőintézet Gyömrő

Szakorvosi Rendelőintézet Gyömrő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Gyömrői Rendelő különféle szakrendeléseken látja el a helyi lakosokat. A korszerűsített diagnosztikai és műtéti eszközökön túl a szakdolgozók magas tudása és betegorientált hozzáállása biztosítja a minőségi betegellátást. Telefonszám:29/330-18929/330-18...
Tovább olvasom
2230 Gyömrő, Szent István út 15.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Gyömrői Rendelő különféle szakrendeléseken látja el a helyi lakosokat. A korszerűsített diagnosztikai és műtéti eszközökön túl a szakdolgozók magas tudása és betegorientált hozzáállása biztosítja a minőségi betegellátást.

  Telefonszám:
  29/330-189
  29/330-189

Megközelíthetőség

  Gyömrő központjában a Dózsa György útról nyíló Szent István úton található meg, az Egészségház szomszédságában.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése