322 209 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Szarvasi Szakorvosi Eü. Szolg. Kft

Szarvasi Szakorvosi Eü. Szolg. Kft

Szarvasi Szakorvosi Eü. Szolg. Kft

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Szarvasi Rendelő a helyi és környékbeli települések lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. Folyamatos fejlesztésekkel törekednek a minőségi betegellátás nyújtására, a hatékony munkavégzésre. Telefonszám:66/514-30066/311-310
5540 Szarvas, Szabadság u. 11.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Szarvasi Rendelő a helyi és környékbeli települések lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. Folyamatos fejlesztésekkel törekednek a minőségi betegellátás nyújtására, a hatékony munkavégzésre.

  Telefonszám:
  66/514-300
  66/311-310

Megközelíthetőség

  A rendelő Szarvas központjában van, a 44-es számú út és a Széchenyi utca kereszteződésében.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése