1 777 248 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szemes Optics & Coffee

Szemes Optics & Coffee

1136 Budapest, XIII. kerület,
Hollán Ernő utca 2.
(Újlipótváros)
5.00 | 1 értékelés
Információk a rendelőről

Szeretettel várjuk a látásával kapcsolatos szakértő tanácsadással, családias hangulatú barátságos környezetben a Hollán Ernő utca 2. alatt található optikai szalonunkban, melyben Magyarország egyik legfejlettebb vizsgálója várja. Szeretnénk arra kérni Önt, hogy a vizsgálatra feltétlenül hozza magával régi szemüvegét,...

Tovább olvasom

Szemes Optics & Coffee

Információk a rendelőről

Szeretettel várjuk a látásával kapcsolatos szakértő tanácsadással, családias hangulatú barátságos környezetben a Hollán Ernő utca 2. alatt található optikai szalonunkban, melyben Magyarország egyik legfejlettebb vizsgálója várja. Szeretnénk arra kérni Ön...
Tovább olvasom
1136 Budapest, XIII. kerület, Hollán Ernő utca 2. (Újlipótváros)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szeretettel várjuk a látásával kapcsolatos szakértő tanácsadással, családias hangulatú barátságos környezetben a Hollán Ernő utca 2. alatt található optikai szalonunkban, melyben Magyarország egyik legfejlettebb vizsgálója várja.

Szeretnénk arra kérni Önt, hogy a vizsgálatra feltétlenül hozza magával régi szemüvegét, vagy ennek hiányában a fellelhető adatokat (garancia kártya, korábbi megrendelő lap, esetleg szemészeti orvosi lelet). A vizsgálat előtt legalább négy órával kérjük a kontaktlencsét vegye le a szeméről, hogy az egzakt vizsgálati eredményeket ne befolyásolhassa a korábbi korrekció.

Koffeines ital vagy bármilyen teljesítményt fokozó szer fogyasztása nem ajánlott a szemvizsgálat előtti pár órában.

Köszönjük szépen!

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel: 4-es 6-os villamossal a Jászai Mari térig

Parkolás

Víg színház mögött található Budapest Nh Hotel Parkolójában biztosítunk vásárlóink számára parkolási lehetőséget.

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése