866 382 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fekete Judit - Szemész

Dr. Fekete Judit

(26)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI! Dr. Fekete Judit szemész szakorvos magánrendelése. Keresse bizalommal Fekete Judit Doktornőt, amennyiben látását szeretné megvizsgáltatni. A látásvizsgálat során kideríthető, hogy fenná...

Tovább olvasom
Dr. Fekete Judit - Szemész

Dr. Fekete Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI! Dr. Fekete Judit szemész szakorvos magánrendelése. Keresse bizalommal Fekete Judit Doktornőt, amennyiben látását szeretné megvizsgáltatni. A látásvizsgálat során kideríthető, hogy fennáll-e rövidlátás, és szükséges-e szemüveg vagy kontaktlencse elrendel...

Tovább olvasom
HT Medical Center
1173 Budapest, XVII. kerület, Pesti út 177. (Rákoskeresztúr)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI!

Dr. Fekete Judit szemész szakorvos magánrendelése.

Keresse bizalommal Fekete Judit Doktornőt, amennyiben látását szeretné megvizsgáltatni. A látásvizsgálat során kideríthető, hogy fennáll-e rövidlátás, és szükséges-e szemüveg vagy kontaktlencse elrendelése. A vizsgálat alkalmával megállapíthatő egyes elváltozások megléte, mint például a szürkehályog.

Specializáció

  • általános szemészeti kivizsgálás
  • látás vizsgálat
  • szemüveg, kontaktlencse felírás
  • szürkehályog műtét

Tanulmányok

  • 1992 Szemészet szakvizsga
  • 1988 Debreceni Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Vélemények

26 értékelés
2020. január
Kedves , aranyos a hölgy
Túlterhelt, sietve dolgozik és ez érezhető is volt.
2020. január
2019. november
A doktornő kedves, türelmes.
Nincs ilyen
2019. szeptember
Alapos tájékoztatás, segítőkészség.
Nem volt.
2019. július
A profizmusa.
nem volt ilyen
2019. május
2019. április
A doktornő aranyos. Kozolte teljesen rendben van a szemem,nincs szuksegem szemuvegre. Mert cdak kivan szaradva a szemem,kaptam szemcseppett.amit eszrevettem sokkal jobb volt az esti tévézes cseppentes utan.semmi sem homalyosodott el. Koszonom
Nincs
2019. március
2019. március
84 éves Édesanyámat vizsgálta a Doktornő.Nagyon alapos,lelkiismeretes,kedves,segítőkész volt .A tájékoztatás érthető és alapos,kimerítő volt.Hálásan és elégedetten távoztunk.
2019. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése