764 661 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Vén Emőke -

Dr. Vén Emőke

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Vén Emőke szemész, gyermekszemész szakorvos magánrendelése Szemész, gyermekszemész szakvizsgákkal rendelkezem. 20 évig Budapesten az Orvosi Egyetem Szemklinikáján (OTKI, OTE,HIETE,SE) dolgoztam, majd szemészeti osztályvezető főorvosi feladatkör töl...

Specializáció

  • Szemészet
  • Csecsemő- és gyermekszemészet

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Vén Emőke szemész, gyermekszemész szakorvos magánrendelése Szemész, gyermekszemész szakvizsgákkal rendelkezem. 20 évig Budapesten az Orvosi Egyetem Szemklinikáján (OTKI, OTE,HIETE,SE) dolgoztam, majd szemészeti osztályvezető főorvosi feladatkör töltöttem be a Budai Irgalmasrendi Kórház Szemészeti Osztályán. Ezen kívül egyetemi oktatói feladatokat is ellátok folyamatosan jelenleg is. Számos hazai és nemzetközi kongresszuson voltam munkacsoportommal előadó és hallgató is. A főmunkahelyem mellett a Vitalorg Kft. Szemészeti szakrendelést 1995-óta, a gyermekszemészetet 2001-óta folyamatosan végzem.

Specializáció

  • Szemészet
  • Csecsemő- és gyermekszemészet

Vélemények

21 értékelés
2020. január
nem volt ilyen
Látásromlás miatt kértem időpontot, a doktornő végig lekezelő és kioktató stílusban beszélt hozzám. Nagyon megalűzó volt.Közölte hogy neki ehelyett igazi betegeket kellene ellátnia.Végig azt éreztette, hogy nem vagyok teljes értékű ellátásra jogosult és végig megalázóan viselkedett velem. A vizsgálat kb 5 percig tartott, végig kioktató stilusban. Voltam már szemorvosi vizsgálaton és optometristánál, mindegyik jóval alaposabb voltl, a stilust pedig összehasonltani sem lehet
2019. december
2019. november
felkészültsége
nem volt
2019. november
Minden rendeben volt
-
2019. október
Szinvonalas ellátás
nem volt
2019. október
2019. szeptember
Rendkívül gyermekcentrikus volt a doktornő, szakmailag korrekt, nem a pénzlehúzásra ment rá.
2019. szeptember
Nagyon alapos volt
Nem volt ilyen
2019. szeptember
2019. július
Pontosan,a foglalt időpontban fogadott a Dr.Nő,rendkívül alapos,percíz és kedves volt.
Nem volt ilyen
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése