887 643 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Donát Várpalota Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Kft.

Szent Donát Várpalota Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Kft.

8100 Várpalota,
Honvéd u. 2-3.
Információk a rendelőről

A kórház Várpalota lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmány. Az elmúlt években több részleg is felújításra került, mint például Rehabilitációs Centrum létesítése, kórtermek felújítása, műtőblokkok kialakítása. Telefonszám:88/ 472 55588/ 472 712

Szent Donát Várpalota Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Kft.

Szent Donát Várpalota Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Kft.

Információk a rendelőről

A kórház Várpalota lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmány. Az elmúlt években több részleg is felújításra került, mint például Rehabilitációs Centrum létesítése, kórtermek felújítása, műtőblokkok kialakítása. Telefonszám:88/ 472 55588/ 472 7...
Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház Várpalota lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmány. Az elmúlt években több részleg is felújításra került, mint például Rehabilitációs Centrum létesítése, kórtermek felújítása, műtőblokkok kialakítása.

Telefonszám:
88/ 472 555
88/ 472 712

Megközelíthetőség

A kórház Várpalota központjában, a Szent István útról nyíló Honvéd utcában található meg.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése