513 486 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Imre Egyetemi Oktatókórház

Szent Imre Egyetemi Oktatókórház

Szent Imre Egyetemi Oktatókórház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Kelenföldön elhelyezkedő kórház a helyi lakosok egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. Az elmúlt években több korszerűsítésen is átesett: központi műtőblokkot alakítottak ki, új sürgősségi betegellátó osztályt, valamint a központi diagnosztikai lab...
Tovább olvasom
1115 Budapest, XI. kerület, Tétényi út 12-16. (Kelenföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Kelenföldön elhelyezkedő kórház a helyi lakosok egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. Az elmúlt években több korszerűsítésen is átesett: központi műtőblokkot alakítottak ki, új sürgősségi betegellátó osztályt, valamint a központi diagnosztikai laboratórium eszközeinek újítása.

  Telefonszám:
  1/464-8702
  1/203-3645

Megközelíthetőség

  A Bikás parki metrómegállótól a 7-es, 58-as, 114-es és 213-as busszal is elérhető, a Szent Imre Kórház megállóig közlekedve.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése