1 574 745 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Imre Egyetemi Oktatókórház

Szent Imre Egyetemi Oktatókórház

1115 Budapest, XI. kerület,
Tétényi út 12-16.
(Kelenföld)
Információk a rendelőről

A Kelenföldön elhelyezkedő kórház a helyi lakosok egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. Az elmúlt években több korszerűsítésen is átesett: központi műtőblokkot alakítottak ki, új sürgősségi betegellátó osztályt, valamint a központi diagnosztikai laboratórium eszközeinek újítása. Telefonszám:1/464-87021/203-3645

Szent Imre Egyetemi Oktatókórház

Szent Imre Egyetemi Oktatókórház

Információk a rendelőről

A Kelenföldön elhelyezkedő kórház a helyi lakosok egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. Az elmúlt években több korszerűsítésen is átesett: központi műtőblokkot alakítottak ki, új sürgősségi betegellátó osztályt, valamint a központi diagnosztikai lab...
Tovább olvasom
1115 Budapest, XI. kerület, Tétényi út 12-16. (Kelenföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Kelenföldön elhelyezkedő kórház a helyi lakosok egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. Az elmúlt években több korszerűsítésen is átesett: központi műtőblokkot alakítottak ki, új sürgősségi betegellátó osztályt, valamint a központi diagnosztikai laboratórium eszközeinek újítása.

Telefonszám:
1/464-8702
1/203-3645

Megközelíthetőség

A Bikás parki metrómegállótól a 7-es, 58-as, 114-es és 213-as busszal is elérhető, a Szent Imre Kórház megállóig közlekedve.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése