1 586 199 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent János Kórház és Észak-Közép-budai Centrum

Szent János Kórház és Észak-Közép-budai Centrum

1125 Budapest, XII. kerület,
Diós árok 1-3.
Információk a rendelőről

A Szent János Kórház a Budai Gyermekkórházzal integrálva működik. A kórházban több részleg is felújításra került, mint például a műtős blokk korszerűsítése, a fül-orr-gégészeti osztály új épületbe telepítése, valamint átépítésre került a belgyógyászati osztály is. A diagnosztikai és műtéti eszközök cseréje megtörtént,...

Tovább olvasom
Szent János Kórház és Észak-Közép-budai Centrum

Szent János Kórház és Észak-Közép-budai Centrum

Információk a rendelőről

A Szent János Kórház a Budai Gyermekkórházzal integrálva működik. A kórházban több részleg is felújításra került, mint például a műtős blokk korszerűsítése, a fül-orr-gégészeti osztály új épületbe telepítése, valamint átépítésre került a belgyógyászati os...
Tovább olvasom
1125 Budapest, XII. kerület, Diós árok 1-3.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Szent János Kórház a Budai Gyermekkórházzal integrálva működik. A kórházban több részleg is felújításra került, mint például a műtős blokk korszerűsítése, a fül-orr-gégészeti osztály új épületbe telepítése, valamint átépítésre került a belgyógyászati osztály is. A diagnosztikai és műtéti eszközök cseréje megtörtént, elhivatott szakdolgozók végzik a járó és fekvőbetegek napi szintű ellátását.

Telefonszám:
+36 1 458-4500
+36 1 458-4656

Megközelíthetőség

A Széll Kálmán térről a 22es busszal, vagy az 56-os villamossal a Szent János Kórház megállóig közlekedve érhető el az intézmény.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése