887 658 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház

Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház

2026 Visegrád,
Gizella-telep
Információk a rendelőről

A kórház eleinte szanatóriumként működött, majd a fogyatékos és rokkant betegek rehabilitációja vált fő profiljává. Jelenleg a gasztroenterológiai és geritáriai osztályokon túl hidro- és balneoterápiás ellátást is nyújt a betegek számára. A közelekedés megkönnyítésére a kórházat akadálymentesítették. Telefonszám:26/80...

Tovább olvasom
Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház

Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház

Információk a rendelőről

A kórház eleinte szanatóriumként működött, majd a fogyatékos és rokkant betegek rehabilitációja vált fő profiljává. Jelenleg a gasztroenterológiai és geritáriai osztályokon túl hidro- és balneoterápiás ellátást is nyújt a betegek számára. A közelekedés me...
Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház eleinte szanatóriumként működött, majd a fogyatékos és rokkant betegek rehabilitációja vált fő profiljává. Jelenleg a gasztroenterológiai és geritáriai osztályokon túl hidro- és balneoterápiás ellátást is nyújt a betegek számára. A közelekedés megkönnyítésére a kórházat akadálymentesítették.

Telefonszám:
26/801-700
26/801-701

Megközelíthetőség

Dömös és Visegrád között a 11-számú úton, a Gizella-telepen helyezkedik el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése