885 333 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Lázár Megyei Kórház

Szent Lázár Megyei Kórház

3100 Salgótarján,
Füleki út 54-56.
Információk a rendelőről

A kórház Nógrád megye legnagyobb egészségügyi intézete, Salgótarján, és annak környező településeinek lakosainak egészségügyi ellátásért felelős intézmény. A kórházban mind járó, mind fekvőbeteg ellátás is folyik, továbbá részt vesz a leendő egészségügyi szakdolgozók oktatásában, gyakorlati továbbképzésében. Telefonszá...

Tovább olvasom
Szent Lázár Megyei Kórház

Szent Lázár Megyei Kórház

Információk a rendelőről

A kórház Nógrád megye legnagyobb egészségügyi intézete, Salgótarján, és annak környező településeinek lakosainak egészségügyi ellátásért felelős intézmény. A kórházban mind járó, mind fekvőbeteg ellátás is folyik, továbbá részt vesz a leendő egészségügyi...
Tovább olvasom
3100 Salgótarján, Füleki út 54-56.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
3100 Salgótarján, Füleki út 54-56.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház Nógrád megye legnagyobb egészségügyi intézete, Salgótarján, és annak környező településeinek lakosainak egészségügyi ellátásért felelős intézmény. A kórházban mind járó, mind fekvőbeteg ellátás is folyik, továbbá részt vesz a leendő egészségügyi szakdolgozók oktatásában, gyakorlati továbbképzésében.

Telefonszám:
32/522-001
32/317-359

Megközelíthetőség

A kórház a 21-es számú út mentén az Ifjúsági Sportcentrum szomszédságában helyezkedik el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése