330 363 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Szent Lukács Magánkórház

Szent Lukács Magánkórház

Szent Lukács Magánkórház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Szent Lukács Magánkórház Budapest csendes kertvárosi környezetében található. Olyan kezeléseket valamint beavatkozásokat végzünk, amelyekre a közfinanszírozott egészségügyben hónapokat, esetleg éveket kell várni. Intézményünkben nemzetközi hírű szakorv...
Tovább olvasom
1139 Budapest, XIII. kerület, Kartács utca 1-5. (Angyalföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Szent Lukács Magánkórház Budapest csendes kertvárosi környezetében található.

  Olyan kezeléseket valamint beavatkozásokat végzünk, amelyekre a közfinanszírozott egészségügyben hónapokat, esetleg éveket kell várni. Intézményünkben nemzetközi hírű szakorvosok és specialisták dolgoznak. Terápiás programunk: az egynapos sebészeti ellátás, valamint a műtétes és konzervatív gerinc- illetve végtagi mozgásszervi terápiák.

  Rehabilitációs programunk készült a gerinc, a végtagi mozgásszervi, a civilizációs, életviteli, valamint a pszichés táplálkozási problémák kezelésére.

  Létezik ápolási szolgálatunk is, ahol az idős családtagok, a hozzátartozók néhány hetes-hónapos szakszerű fekvőkórházi gondozását, orvosi kezelését vállalja.
  Számos orvosi szakterületen szakorvosi konzultációt biztosítunk a járóbeteg ellátásunk keretében.

  Komplex gyógyításra törekszünk. Betegeinket magas színvonalon igyekszünk gyógyuláshoz segíteni.

   

Megközelíthetőség

  M3 metró - Árpád híd megállójától gyalogtávolságra 1-es villamos

Parkolás

  utcai parkolás - fizetős övezet

Vélemények

2015. augusztus
Nem volt, bár egy klíma nem ártott volna.
2015. augusztus
Elfelejtettek értesíteni, hogy nem lehet elvégezni a telefonon is megbeszélt beavatkozást, mert nem tudták beszerezni a szükséges anyagot.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése