885 330 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Lukács Magánkórház

Szent Lukács Magánkórház

1139 Budapest, XIII. kerület,
Kartács utca 1-5.
(Angyalföld)
Információk a rendelőről

A Szent Lukács Magánkórház Budapest csendes kertvárosi környezetében található. Olyan kezeléseket valamint beavatkozásokat végzünk, amelyekre a közfinanszírozott egészségügyben hónapokat, esetleg éveket kell várni. Intézményünkben nemzetközi hírű szakorvosok és specialisták dolgoznak. Terápiás programunk: az egynapos...

Tovább olvasom
Szent Lukács Magánkórház

Szent Lukács Magánkórház

Információk a rendelőről

A Szent Lukács Magánkórház Budapest csendes kertvárosi környezetében található. Olyan kezeléseket valamint beavatkozásokat végzünk, amelyekre a közfinanszírozott egészségügyben hónapokat, esetleg éveket kell várni. Intézményünkben nemzetközi hírű szakorv...
Tovább olvasom
1139 Budapest, XIII. kerület, Kartács utca 1-5. (Angyalföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
1139 Budapest, XIII. kerület, Kartács utca 1-5. (Angyalföld)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Szent Lukács Magánkórház Budapest csendes kertvárosi környezetében található.

Olyan kezeléseket valamint beavatkozásokat végzünk, amelyekre a közfinanszírozott egészségügyben hónapokat, esetleg éveket kell várni. Intézményünkben nemzetközi hírű szakorvosok és specialisták dolgoznak. Terápiás programunk: az egynapos sebészeti ellátás, valamint a műtétes és konzervatív gerinc- illetve végtagi mozgásszervi terápiák.

Rehabilitációs programunk készült a gerinc, a végtagi mozgásszervi, a civilizációs, életviteli, valamint a pszichés táplálkozási problémák kezelésére.

Létezik ápolási szolgálatunk is, ahol az idős családtagok, a hozzátartozók néhány hetes-hónapos szakszerű fekvőkórházi gondozását, orvosi kezelését vállalja.
Számos orvosi szakterületen szakorvosi konzultációt biztosítunk a járóbeteg ellátásunk keretében.

Komplex gyógyításra törekszünk. Betegeinket magas színvonalon igyekszünk gyógyuláshoz segíteni.

 

Megközelíthetőség

M3 metró - Árpád híd megállójától gyalogtávolságra 1-es villamos

Parkolás

utcai parkolás - fizetős övezet

Vélemények

2015. augusztus
Nem volt, bár egy klíma nem ártott volna.
2015. augusztus
Elfelejtettek értesíteni, hogy nem lehet elvégezni a telefonon is megbeszélt beavatkozást, mert nem tudták beszerezni a szükséges anyagot.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése