1 581 924 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Margit Kórház

Szent Margit Kórház

1032 Budapest, III. kerület,
Bécsi út 132.
Információk a rendelőről

A kórház 2013-tól működik önálló intézményként, Óbuda és Békásmegyer térség lakosainak egészségügyi ellátását biztosítva. Az intézmény járó és fekvőbeteg ellátást is nyújt, a legkorszerűbb eszközparkkal, képzett szakdolgozókkal végzik a minőségi betegellátást. Telefonszám:1/439-0276

Szent Margit Kórház

Szent Margit Kórház

Információk a rendelőről

A kórház 2013-tól működik önálló intézményként, Óbuda és Békásmegyer térség lakosainak egészségügyi ellátását biztosítva. Az intézmény járó és fekvőbeteg ellátást is nyújt, a legkorszerűbb eszközparkkal, képzett szakdolgozókkal végzik a minőségi betegellá...
Tovább olvasom
1032 Budapest, III. kerület, Bécsi út 132.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház 2013-tól működik önálló intézményként, Óbuda és Békásmegyer térség lakosainak egészségügyi ellátását biztosítva. Az intézmény járó és fekvőbeteg ellátást is nyújt, a legkorszerűbb eszközparkkal, képzett szakdolgozókkal végzik a minőségi betegellátást.

Telefonszám:

1/439-0276

Megközelíthetőség

A Kolosy tértől a 17-es, a 19-es, valamint a 41-es villamossal is megközelíthető, a Szent Margit Kórház megállóig közlekedve.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése