517 065 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros

Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros

Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A kórház Dunaújváros és a környező települések lakosainak egészségügyi ellátását végzi, mind járó, mind fekvőbeteg ellátásokat nyújtva. 2006-ban került fejlesztésre a sürgősségi betegellátó osztály, 2015-ben pedig új technológiai tömb került átadásra, mel...
Tovább olvasom
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A kórház Dunaújváros és a környező települések lakosainak egészségügyi ellátását végzi, mind járó, mind fekvőbeteg ellátásokat nyújtva. 2006-ban került fejlesztésre a sürgősségi betegellátó osztály, 2015-ben pedig új technológiai tömb került átadásra, mely a diagnosztikai és műtéti tevékenységek minőségét emeli. A szakdolgozók folyamatos továbbképzésekben részesülnek, ezáltal is emelve a profi szintű betegellátást.

  Telefonszám:
  25/550-550
  25 / 413-640

Megközelíthetőség

  A kórház Dunaújváros központjában, a Dózsa György útról nyíló Vasmű út, valamint innen a Kossuth Lajos utcából megközelíthető Korányi Sándor utcában helyezkedik el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése