1 575 321 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros

Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros

2400 Dunaújváros,
Korányi Sándor utca 4-6.
Információk a rendelőről

A kórház Dunaújváros és a környező települések lakosainak egészségügyi ellátását végzi, mind járó, mind fekvőbeteg ellátásokat nyújtva. 2006-ban került fejlesztésre a sürgősségi betegellátó osztály, 2015-ben pedig új technológiai tömb került átadásra, mely a diagnosztikai és műtéti tevékenységek minőségét emeli. A szak...

Tovább olvasom
Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros

Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros

Információk a rendelőről

A kórház Dunaújváros és a környező települések lakosainak egészségügyi ellátását végzi, mind járó, mind fekvőbeteg ellátásokat nyújtva. 2006-ban került fejlesztésre a sürgősségi betegellátó osztály, 2015-ben pedig új technológiai tömb került átadásra, mel...
Tovább olvasom
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház Dunaújváros és a környező települések lakosainak egészségügyi ellátását végzi, mind járó, mind fekvőbeteg ellátásokat nyújtva. 2006-ban került fejlesztésre a sürgősségi betegellátó osztály, 2015-ben pedig új technológiai tömb került átadásra, mely a diagnosztikai és műtéti tevékenységek minőségét emeli. A szakdolgozók folyamatos továbbképzésekben részesülnek, ezáltal is emelve a profi szintű betegellátást.

Telefonszám:
25/550-550
25 / 413-640

Megközelíthetőség

A kórház Dunaújváros központjában, a Dózsa György útról nyíló Vasmű út, valamint innen a Kossuth Lajos utcából megközelíthető Korányi Sándor utcában helyezkedik el.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése