589 482 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Rókus Kórház és Intézményei

Szent Rókus Kórház és Intézményei

Szent Rókus Kórház és Intézményei

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Szent Rókus Kórház Magyarország egyik legrégebbi kórháza, Budapest belvárosában helyezkedik el. Mind járó-, mind fekvőbeteg szakellátást nyújt a helyi lakosok számára. A kórház fejlesztésén túl törekednek a dolgozók szakmabeli fejlesztésén is, ezáltal n...
Tovább olvasom
1085 Budapest, VIII. kerület, Gyulai Pál u. 2. (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Szent Rókus Kórház Magyarország egyik legrégebbi kórháza, Budapest belvárosában helyezkedik el. Mind járó-, mind fekvőbeteg szakellátást nyújt a helyi lakosok számára. A kórház fejlesztésén túl törekednek a dolgozók szakmabeli fejlesztésén is, ezáltal növelve a minőségi betegellátást.

  Telefonszám:
  1/266-2526
  1/266-4621

Megközelíthetőség

  A kórház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető. A Blahaz Lujza térről a Corvin Áruház felé haladva, a Rákóczi útról nyíló Gyulai Pál utcában helyezkedik el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése