1 585 851 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Rókus Kórház és Intézményei

Szent Rókus Kórház és Intézményei

1085 Budapest, VIII. kerület,
Gyulai Pál u. 2.
(Palotanegyed)
Információk a rendelőről

A Szent Rókus Kórház Magyarország egyik legrégebbi kórháza, Budapest belvárosában helyezkedik el. Mind járó-, mind fekvőbeteg szakellátást nyújt a helyi lakosok számára. A kórház fejlesztésén túl törekednek a dolgozók szakmabeli fejlesztésén is, ezáltal növelve a minőségi betegellátást. Telefonszám:1/266-25261/266-4621

Szent Rókus Kórház és Intézményei

Szent Rókus Kórház és Intézményei

Információk a rendelőről

A Szent Rókus Kórház Magyarország egyik legrégebbi kórháza, Budapest belvárosában helyezkedik el. Mind járó-, mind fekvőbeteg szakellátást nyújt a helyi lakosok számára. A kórház fejlesztésén túl törekednek a dolgozók szakmabeli fejlesztésén is, ezáltal n...
Tovább olvasom
1085 Budapest, VIII. kerület, Gyulai Pál u. 2. (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Szent Rókus Kórház Magyarország egyik legrégebbi kórháza, Budapest belvárosában helyezkedik el. Mind járó-, mind fekvőbeteg szakellátást nyújt a helyi lakosok számára. A kórház fejlesztésén túl törekednek a dolgozók szakmabeli fejlesztésén is, ezáltal növelve a minőségi betegellátást.

Telefonszám:
1/266-2526
1/266-4621

Megközelíthetőség

A kórház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető. A Blahaz Lujza térről a Corvin Áruház felé haladva, a Rákóczi útról nyíló Gyulai Pál utcában helyezkedik el.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése