1 177 140 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Rókus Kórház és Intézményei

Szent Rókus Kórház és Intézményei

1085 Budapest, VIII. kerület,
Gyulai Pál u. 2.
(Palotanegyed)
Információk a rendelőről

A Szent Rókus Kórház Magyarország egyik legrégebbi kórháza, Budapest belvárosában helyezkedik el. Mind járó-, mind fekvőbeteg szakellátást nyújt a helyi lakosok számára. A kórház fejlesztésén túl törekednek a dolgozók szakmabeli fejlesztésén is, ezáltal növelve a minőségi betegellátást. Telefonszám:1/266-25261/266-4621

Szent Rókus Kórház és Intézményei

Szent Rókus Kórház és Intézményei

Információk a rendelőről

A Szent Rókus Kórház Magyarország egyik legrégebbi kórháza, Budapest belvárosában helyezkedik el. Mind járó-, mind fekvőbeteg szakellátást nyújt a helyi lakosok számára. A kórház fejlesztésén túl törekednek a dolgozók szakmabeli fejlesztésén is, ezáltal n...
Tovább olvasom
1085 Budapest, VIII. kerület, Gyulai Pál u. 2. (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1085 Budapest, VIII. kerület, Gyulai Pál u. 2. (Palotanegyed)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Szent Rókus Kórház Magyarország egyik legrégebbi kórháza, Budapest belvárosában helyezkedik el. Mind járó-, mind fekvőbeteg szakellátást nyújt a helyi lakosok számára. A kórház fejlesztésén túl törekednek a dolgozók szakmabeli fejlesztésén is, ezáltal növelve a minőségi betegellátást.

Telefonszám:
1/266-2526
1/266-4621

Megközelíthetőség

A kórház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető. A Blahaz Lujza térről a Corvin Áruház felé haladva, a Rákóczi útról nyíló Gyulai Pál utcában helyezkedik el.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése