1 581 870 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Teréz Magánrendelő

Szent Teréz Magánrendelő

1116 Budapest, XI. kerület,
Fegyvernek utca 52.
(Albertfalva)
Információk a rendelőről

A Szent Teréz Szakorvosi Magánrendelő 1999 óta áll a betegek szolgálatában. 2002 -ben új többszintes épületbe költözött intézetünk, ahol széleskörű szakrendeléseken fogadjuk betegeinket. A jól felszerelt szakrendelők mellett tornaterem is segíti a gyógyulást. Klinikánk nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre (prevencióra)....

Tovább olvasom
Szent Teréz Magánrendelő

Szent Teréz Magánrendelő

Információk a rendelőről

A Szent Teréz Szakorvosi Magánrendelő 1999 óta áll a betegek szolgálatában. 2002 -ben új többszintes épületbe költözött intézetünk, ahol széleskörű szakrendeléseken fogadjuk betegeinket. A jól felszerelt szakrendelők mellett tornaterem is segíti a gyógyul...
Tovább olvasom
1116 Budapest, XI. kerület, Fegyvernek utca 52. (Albertfalva)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Szent Teréz Szakorvosi Magánrendelő 1999 óta áll a betegek szolgálatában. 2002 -ben új többszintes épületbe költözött intézetünk, ahol széleskörű szakrendeléseken fogadjuk betegeinket. A jól felszerelt szakrendelők mellett tornaterem is segíti a gyógyulást. Klinikánk nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre (prevencióra). Az előzetes bejelentkezésnek köszönhetően várakozás nélkül tudjuk Önt fogadni, így értékes idejéből fél óránál nem kell többet egészségre fordítania!

Parkolás

Ingyenes.

Nyitva tartás

Előzetes időpontfoglalás szerint.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
33 %
4 csillag
58 %
3 csillag
0 %
2 csillag
8 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.3
Tisztasága 4.8
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.6
Megközelíthetősége 4.3
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése