467 028 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szent Teréz Magánrendelő

Szent Teréz Magánrendelő

Szent Teréz Magánrendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Szent Teréz Szakorvosi Magánrendelő 1999 óta áll a betegek szolgálatában. 2002 -ben új többszintes épületbe költözött intézetünk, ahol széleskörű szakrendeléseken fogadjuk betegeinket. A jól felszerelt szakrendelők mellett tornaterem is segíti a gyógyul...
Tovább olvasom
1116 Budapest, XI. kerület, Fegyvernek utca 52. (Albertfalva)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Szent Teréz Szakorvosi Magánrendelő 1999 óta áll a betegek szolgálatában. 2002 -ben új többszintes épületbe költözött intézetünk, ahol széleskörű szakrendeléseken fogadjuk betegeinket. A jól felszerelt szakrendelők mellett tornaterem is segíti a gyógyulást. Klinikánk nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre (prevencióra). Az előzetes bejelentkezésnek köszönhetően várakozás nélkül tudjuk Önt fogadni, így értékes idejéből fél óránál nem kell többet egészségre fordítania!

Parkolás

    Ingyenes.

Nyitva tartás

    Előzetes időpontfoglalás szerint.

Vélemények

2016. február
Az előjegyzési időpontnál korábban értem oda, mivel nem volt előttem beteg így rögtön behívtak.
2015. december
2015. október
2015. szeptember
2015. július
nyugodt légkör
2015. július
2015. június
2015. május
2015. május
2015. február
kellemetlenséget nem tapasztaltam
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése