2 286 090 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Lacsny Éva - Szexuálterapeuta

Lacsny Éva

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Emberek vagyunk, emberi problémákkal küzdünk. A szociális énünk folyton kérdezi az ösztönös énünket, vajon mit szabad, mit nem, mi a helyes, mi nem. Tele vagyunk megfeleléssel, félelmekkel, szégyennel, bűntudattal, kétséggel vagy épp szorongással. Nehé...

Tovább olvasom
Lacsny Éva - Szexuálterapeuta

Lacsny Éva

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Emberek vagyunk, emberi problémákkal küzdünk. A szociális énünk folyton kérdezi az ösztönös énünket, vajon mit szabad, mit nem, mi a helyes, mi nem. Tele vagyunk megfeleléssel, félelmekkel, szégyennel, bűntudattal, kétséggel vagy épp szorongással. Nehéz önazonosnak lenni egy képmutató világban. Lacsny Éva vagyok, embe...

Tovább olvasom
Lacsny Éva Magánrendelése
1112 Budapest, XI. kerület, Nevegy köz 2.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Emberek vagyunk, emberi problémákkal küzdünk. A szociális énünk folyton kérdezi az ösztönös énünket, vajon mit szabad, mit nem, mi a helyes, mi nem. Tele vagyunk megfeleléssel, félelmekkel, szégyennel, bűntudattal, kétséggel vagy épp szorongással. Nehéz önazonosnak lenni egy képmutató világban.

Lacsny Éva vagyok, emberi, párkapcsolati és szexuális problémákkal foglalkozom, üdvözöllek. Minden probléma egy lehetőség a személyes fejlődésre. Holisztikusan közelítem az embert, a szexuálterápia által figyelmet fordítunk a test, a psziché és a lélek elakadásaira egyaránt. Az emberi pszichés és lelki problémák mindig megmutatkoznak a szexualitásban is, és ha nem kezeljük, idővel, pszichoszomatikus úton testet öltenek, valamely genitális területen keletkező szervi elváltozás által. Tabletták helyett, az önvizsgálaton át vezetett önismereti úton gyógyulhatsz, tartós változást elérve. A nőiesség/férfiasság fejlesztése - komplexitása által - számos módszert igényel, melyeket egyénileg, rád szabva alkalmazunk.

Szexológiai tanulmányaimat követően 2 évig Marin Codrut, amerikai pszichológus tanácsadó mellett dolgoztam. Folyamatosan képzem magam, nemzetközi vizeken. Külföldről is elérhető vagyok, magyar és nemzetközi párokkal dolgozom együtt, ahol nem csak a szexuális vagy párkapcsolati problémák megoldására, de a kulturális különbségek okozta nehézségek minimalizálására is fókuszálunk.

Célom, hogy önmagadra találj, önazonosságra, ami által képessé válsz megbecsülni a benned élő nőt/férfit, és kialakítani-fenntartani egy őszinte, tiszta, szeretetteljes kapcsolatot.

Várlak szeretettel az első konzultációdon.


Az alábbi problémákkal lehet hozzá fordulni:

 • párkapcsolati problémák esetén: elhidegülés, párkapcsolati dinamika és a szerepek megváltozása, megcsalás, nem megfelelően működő nemi élet, bizalomvesztés, kommunikációs zavarok.
 • Egyén esetén, a férfiasság / nőiesség fejlesztése
  • énkép zavarai - mint önbecsülés, önbizalom, önszeretet hiánya, hiedelmek kezelése „Nem vagyok elég jó/szerethető/kívánatos..”
  • testkép zavarai – önelfogadás nehézségei, túlsúly / kóros soványság
  • stressz kezelés nehézségei - félelmek, frusztráció, szorongás, életválság
  • szexualitásban jelentkező problémák férfiaknál – motiváció hiánya, nemi vágy alábbhagyása, erekciós zavarok; magányosság, párválasztás nehézségei; pornófüggés és egyéb szexuális addikciók. Nőknél – pozitív testkép kialakítása, lubrikációs zavarok, hüvelyszárazság, nemi vágy hiánya, nőiesség elutasítása,

Specializáció

 • nemi szerepek – anyából nővé, gyermekből férfivá
 • szexuális problémák és függőségek (pl. pornó)
 • motivációs problémák
 • párválasztás nehézségei
 • énkép zavarai: önbecsülés, önbizalom, önszeretet hiánya, negatív korlátozó hiedelmek
 • testkép zavarai: önelfogadás nehézségei, túlsúly / kóros soványság
 • Stressz, frusztráció, szorongás kezelés
 • Szexedukáció
 • nemzetközi párterápia

Tanulmányok

 • Magyar Szexológiai Társaság - szexuálterápia képzés
 • International Business School – business administration, Bsc
 • Kodolányi János Egyetem – English literature, pedagogy minoring, Bsc

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése