Google+
135 649 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Thurn Gábor

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Thurn Gábor felnőtt klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, szexológus tanácsadó vagyok. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, nevelés és tanácsadás szakirányon. Módszerspecifikus képzé...

Specializáció, szakmai háttér

Szexuális problémák, Párkapcsolati problémák, Hangulati labilitás, Életvezetési problémak, Önismereti, önértékelési problémák, Stresszhelyzetek, Teljesítményzavarok, Alvás- és evészavarok, Krízis helyzetek, Szegedi Tudományegyetem, okleveles pszichológus ...

Tovább olvasom >
A

PszichoFészek - XIII. kerület

1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66. (Újlipótváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

PszichoFészek - XIII. kerület

1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66. (Újlipótváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Thurn Gábor felnőtt klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, szexológus tanácsadó vagyok. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, nevelés és tanácsadás szakirányon. Módszerspecifikus képzéseim a szexológia és a viselkedésterápia területére terjednek ki. Nemrégiben egy teljesen új világ felfedezésébe kezdtem bele, amely a gyermekek fejlesztésére fókuszál azáltal, hogy teret enged számukra megtapasztalni a mozgás örömét, szabadságát. Alkalmazom a dinamikus szenzoros integrációs terápiát, amely segít a tanulási és magatartási nehézségek leküzdésében. A terápia alatt tanultak közelebb vittek ahhoz a látásmódhoz, amit ma már a felnőtt klienseimmel való munkámban is integrálni próbálok. A test és a lélek közösen alkotnak bennünket, egy egész részeiként. Pszichológusként a lélek problémáival találom magam szembe, személyi edzőként pedig a testi hiányosságokat igyekszem orvosolni. Azt gondolom, hogy ez csak látszólag van így, mert a kettőt - testet és lelket - nem lehet és nem is érdemes különválasztani egymástól. A megjelenő problémákat az "egész" embert figyelembe véve szeretem megközelíteni, függetlenül azok megjelenési helyétől. Végzettségemet tekintve pszichiátriai értelemben vett kizárólag egészséges személyekkel dolgozhatok!

Specializáció

 • Szexuális problémák
 • Párkapcsolati problémák
 • Hangulati labilitás
 • Életvezetési problémak
 • Önismereti, önértékelési problémák
 • Stresszhelyzetek
 • Teljesítményzavarok
 • Alvás- és evészavarok
 • Krízis helyzetek

Tanulmányok

 • Szegedi Tudományegyetem, okleveles pszichológus nevelés és tanácsadás szakirány
 • Magyar Viselkedéstudományi és Kognitív Terápiás Egyesület, CBT konzultáns
 • Magyar Szexológiai Társaság, szexológus tanácsadó

Vélemények

30 értékelés

„Gábort egy adott eset kapcsán kerestem meg, amely rávilágitott arra, hogy a dühömet és haragomat kezelnem kell. Ebben kaptam tőle segitséget, de nem azzal a fajta terápiával ami mindenki hisz a hétköznapokban a terápia szót hallva. Volt, hogy feldúltabban jöttem el, mint ahogy ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kiváló szakember, aki nagyon sokat segített nekem, amiért nagyon hálás vagyok neki. Úgy éreztem, hogy végig egy jó barát ül velem szemben, aki végre megérti a problémáim, és aki próbál rávezetni a helyes útra. Minden egyes alkalommal nagyon jókat beszélgettünk. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Zseniális szakember! Újjászülettem a kezei alatt. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Amiért jelentkeztem: Egy olyan kapcsolatot dobtam el a féltékenység miatt, amit tiszta fejjel Életem álmának nevezek. A múlt sérelmeit rávetítettem a jelenemre, önbizalmam pedig a padlón volt, és azt bántottam, aki a legjobban kitartott mellettem. Körülbelül 3/4 évvel ezelőtt...”

Végig olvasom

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom. Még akkor is vártam az alkalmakat, amikor szintentartás volt, illetve a legutóbbi alkalmakkor, amikor már a szintentartást is el tudtam intézni saját magam, akkor is vártam a találkozókat, mert Gábor tényleg olyan, mint egy barát.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Pontos, figyelmes, ”

,

„Roppant értelmes és profi szakember. Örömmel mentem oda minden alkalommal és nagyon hamar rávezetett a helyes útra. Őszintén érdeklődött és segíteni akart. No és a leglényegesebb: tudott is. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kiváló szakember, nagyon sokat segített nekem. Az első alkalommal már jó érzésekkel jöttem el. Beszélgetéseink alatt is kitűnt, hogy nagy tapasztalattal bír. Bátran ajánlom bárkinek!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Akkor is szívesen jártam beszélgetni, amikor semmi máshoz nem volt kedvem. Feloldódtam és jó kedvem lett. Nekem sokat segített, amikor padlón voltam. Köszönöm”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nyugodt,segítőkész és profizmus jellemzi,nekem nagyon sokat segített.”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon szimpatikus,könnyen megnyílik az ember.Rögtön ráérez a lényegre,rávezet a megoldásra,válaszra.Profi.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Azon kívül, hogy igazán jófej pszichológus, a merevedési problémám is megoldódott. Köszönöm Gàbor”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Szakmailag kiváló, időpontok tekintetében rugalmas, pontos. Odafigyel a nyugodt légkör megteremtésére.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„- Nagyon jól rá tud világítani a dolgok lényegére. - Nem bántóan, de szembesít az igazsággal. - Hihetetlenül jól érezte, hogy mikor milyen beszelgetésre volt szükségem ahhoz, hogy átlendüljek adott problémá(ko)n, amikor elakadtam. - Minden beszélgetésünk után meg volt b...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Határozott, problémát jól látja. Tárgyilagos. Nagyon jól kérdez.”

,

„Nagyon közvetlen, könnyen megnyílik az ember. ”

,

„Csak ajánlani tudom, maximálisan elégedett voltam vele.”

,

„Korrekt, segítőkész és nem utolsósorban profi.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Közvetlen barátságos de mégis profi ellátás !”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig