Google+
142 532 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Thurn Gábor

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Thurn Gábor felnőtt klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, szexológus tanácsadó vagyok. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, nevelés és tanácsadás szakirányon. Módszerspecifikus képzé...

Specializáció, szakmai háttér

Szexuális problémák, Párkapcsolati problémák, Hangulati labilitás, Életvezetési problémak, Önismereti, önértékelési problémák, Stresszhelyzetek, Teljesítményzavarok, Alvás- és evészavarok, Krízis helyzetek, Szegedi Tudományegyetem, okleveles pszichológus ...

Tovább olvasom >
A

PszichoFészek - XIII. kerület

1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66. (Újlipótváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

PszichoFészek - XIII. kerület

1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 64-66. (Újlipótváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Thurn Gábor felnőtt klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, szexológus tanácsadó vagyok. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, nevelés és tanácsadás szakirányon. Módszerspecifikus képzéseim a szexológia és a viselkedésterápia területére terjednek ki. Nemrégiben egy teljesen új világ felfedezésébe kezdtem bele, amely a gyermekek fejlesztésére fókuszál azáltal, hogy teret enged számukra megtapasztalni a mozgás örömét, szabadságát. Alkalmazom a dinamikus szenzoros integrációs terápiát, amely segít a tanulási és magatartási nehézségek leküzdésében. A terápia alatt tanultak közelebb vittek ahhoz a látásmódhoz, amit ma már a felnőtt klienseimmel való munkámban is integrálni próbálok. A test és a lélek közösen alkotnak bennünket, egy egész részeiként. Pszichológusként a lélek problémáival találom magam szembe, személyi edzőként pedig a testi hiányosságokat igyekszem orvosolni. Azt gondolom, hogy ez csak látszólag van így, mert a kettőt - testet és lelket - nem lehet és nem is érdemes különválasztani egymástól. A megjelenő problémákat az "egész" embert figyelembe véve szeretem megközelíteni, függetlenül azok megjelenési helyétől. Végzettségemet tekintve pszichiátriai értelemben vett kizárólag egészséges személyekkel dolgozhatok!

Specializáció

 • Szexuális problémák
 • Párkapcsolati problémák
 • Hangulati labilitás
 • Életvezetési problémak
 • Önismereti, önértékelési problémák
 • Stresszhelyzetek
 • Teljesítményzavarok
 • Alvás- és evészavarok
 • Krízis helyzetek

Tanulmányok

 • Szegedi Tudományegyetem, okleveles pszichológus nevelés és tanácsadás szakirány
 • Magyar Viselkedéstudományi és Kognitív Terápiás Egyesület, CBT konzultáns
 • Magyar Szexológiai Társaság, szexológus tanácsadó

Vélemények

31 értékelés

„2017. augusztusban kezdtem el járni Gáborhoz és 2018. októberben volt az utolsó konzultáció. Bevallom nem akartam azonnal értékelni, mert kíváncsi voltam, hogyan veszem az akadályokat a terápia nélkül. Nos, nyugodtan kijelenthetem, hogy IGEN jól veszem:). A párommal szexuális je...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Gábort egy adott eset kapcsán kerestem meg, amely rávilágitott arra, hogy a dühömet és haragomat kezelnem kell. Ebben kaptam tőle segitséget, de nem azzal a fajta terápiával ami mindenki hisz a hétköznapokban a terápia szót hallva. Volt, hogy feldúltabban jöttem el, mint ahogy ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kiváló szakember, aki nagyon sokat segített nekem, amiért nagyon hálás vagyok neki. Úgy éreztem, hogy végig egy jó barát ül velem szemben, aki végre megérti a problémáim, és aki próbál rávezetni a helyes útra. Minden egyes alkalommal nagyon jókat beszélgettünk. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Zseniális szakember! Újjászülettem a kezei alatt. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Amiért jelentkeztem: Egy olyan kapcsolatot dobtam el a féltékenység miatt, amit tiszta fejjel Életem álmának nevezek. A múlt sérelmeit rávetítettem a jelenemre, önbizalmam pedig a padlón volt, és azt bántottam, aki a legjobban kitartott mellettem. Körülbelül 3/4 évvel ezelőtt...”

Végig olvasom

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom. Még akkor is vártam az alkalmakat, amikor szintentartás volt, illetve a legutóbbi alkalmakkor, amikor már a szintentartást is el tudtam intézni saját magam, akkor is vártam a találkozókat, mert Gábor tényleg olyan, mint egy barát.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Pontos, figyelmes, ”

,

„Roppant értelmes és profi szakember. Örömmel mentem oda minden alkalommal és nagyon hamar rávezetett a helyes útra. Őszintén érdeklődött és segíteni akart. No és a leglényegesebb: tudott is. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kiváló szakember, nagyon sokat segített nekem. Az első alkalommal már jó érzésekkel jöttem el. Beszélgetéseink alatt is kitűnt, hogy nagy tapasztalattal bír. Bátran ajánlom bárkinek!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Akkor is szívesen jártam beszélgetni, amikor semmi máshoz nem volt kedvem. Feloldódtam és jó kedvem lett. Nekem sokat segített, amikor padlón voltam. Köszönöm”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nyugodt,segítőkész és profizmus jellemzi,nekem nagyon sokat segített.”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon szimpatikus,könnyen megnyílik az ember.Rögtön ráérez a lényegre,rávezet a megoldásra,válaszra.Profi.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Azon kívül, hogy igazán jófej pszichológus, a merevedési problémám is megoldódott. Köszönöm Gàbor”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Szakmailag kiváló, időpontok tekintetében rugalmas, pontos. Odafigyel a nyugodt légkör megteremtésére.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„- Nagyon jól rá tud világítani a dolgok lényegére. - Nem bántóan, de szembesít az igazsággal. - Hihetetlenül jól érezte, hogy mikor milyen beszelgetésre volt szükségem ahhoz, hogy átlendüljek adott problémá(ko)n, amikor elakadtam. - Minden beszélgetésünk után meg volt b...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Határozott, problémát jól látja. Tárgyilagos. Nagyon jól kérdez.”

,

„Nagyon közvetlen, könnyen megnyílik az ember. ”

,

„Csak ajánlani tudom, maximálisan elégedett voltam vele.”

,

„Korrekt, segítőkész és nem utolsósorban profi.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Közvetlen barátságos de mégis profi ellátás !”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig