3 243 042 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Thurn Gábor - Pszichológus, Szexuálterapeuta

Thurn Gábor

4.83 | 39 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Thurn Gábor felnőtt klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus, pár- és csaladteraputa jelölt, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, szexológus tanácsadó vagyok. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, nevelés és tanácsadás szakirán...

Tovább olvasom
Thurn Gábor - Pszichológus, Szexuálterapeuta

Thurn Gábor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Thurn Gábor felnőtt klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus, pár- és csaladteraputa jelölt, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, szexológus tanácsadó vagyok. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, nevelés és tanácsadás szakirányon. Módszerspecifikus képzéseim a szexológia és a viselkedésterápia...

Tovább olvasom
Thurn Gábor Magánrendelése
1134 Budapest, XIII. kerület, Taksony utca 7. 6 emelet, 601-es lakás

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Thurn Gábor felnőtt klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus, pár- és csaladteraputa jelölt, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, szexológus tanácsadó vagyok. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem pszichológusként, nevelés és tanácsadás szakirányon. Módszerspecifikus képzéseim a szexológia és a viselkedésterápia területére terjednek ki. Nemrégiben egy teljesen új világ felfedezésébe kezdtem bele, amely a gyermekek fejlesztésére fókuszál azáltal, hogy teret enged számukra megtapasztalni a mozgás örömét, szabadságát. Alkalmazom a dinamikus szenzoros integrációs terápiát, amely segít a tanulási és magatartási nehézségek leküzdésében. A terápia alatt tanultak közelebb vittek ahhoz a látásmódhoz, amit ma már a felnőtt klienseimmel való munkámban is integrálni próbálok. A test és a lélek közösen alkotnak bennünket, egy egész részeiként. Pszichológusként a lélek problémáival találom magam szembe, személyi edzőként pedig a testi hiányosságokat igyekszem orvosolni. Azt gondolom, hogy ez csak látszólag van így, mert a kettőt - testet és lelket - nem lehet és nem is érdemes különválasztani egymástól. A megjelenő problémákat az "egész" embert figyelembe véve szeretem megközelíteni, függetlenül azok megjelenési helyétől.

Specializáció

 • Szexuális problémák
 • Párkapcsolati problémák
 • Hangulati labilitás
 • Életvezetési problémak
 • Önismereti, önértékelési problémák
 • Stresszhelyzetek
 • Teljesítményzavarok
 • Alvás- és evészavarok
 • Krízis helyzetek

Tanulmányok

 • Szegedi Tudományegyetem, okleveles pszichológus nevelés és tanácsadás szakirány
 • Magyar Viselkedéstudományi és Kognitív Terápiás Egyesület, CBT konzultáns
 • Magyar Szexológiai Társaság, szexológus tanácsadó

Thurn Gábor vélemények

4.83 az 5-ből
39 értékelés alapján
5 csillag
82 %
4 csillag
18 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.82
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.85
Megfelelő volt az ellátásod? 4.85

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. december
Gábor kiváló szakember. Komplex problémákkal fordultam hozzá, és sikeres terápián vagyunk túl. Életem legfontosabb területein értem el fejlődést. Úgy érzem boldogabb emberré váltam a terápia alatt. Köszönök mindent!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. február
Gábor nagyon különleges ember és terapeuta. Mindig maximális empátiával fordult hozzám a közös munka során, ezt nagyon nagyra becsülöm benne. Segítségével megtanultam nem elzárni, hanem megélni és kifejezni az érzelmeimet, a kapcsolataimat pedig olyan irányba terelni, ami nekem komfortos. A konfliktusokban segített megtalálni magamat, a miérteket, és ezáltal közelebb vezetett a megoldásokhoz. Ha létezne ilyesmi, én sokaknak receptre íratnám fel Thurn Gábor terápiás üléseit :)
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. július
Gábor egy mozgalmas életszakaszomon vezetett végig, amiben egyrészt sikerült mederbe terelni az önértékelésemet, másrészt pedig megtanultam felelősséget vállalni a saját fejlődésemért. Egyszerre kezeltük a párkapcsolati, családi és a karrierből jövő akadályokat. Egy közel másfél éves terápia után elengedhettem a "csomagjaimat", a saját szememben is felnőtt férfivé váltam. Gábor a megoldani tudás képességét adja át., könnyen alakította ki a bizalmi kapcsolatot és türelmesen várta ki a lépéseimet.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. április
Terápiám befejezése után el telt több mint 3 hónap. Tudatosan vártam az írással, hogy megnézzem hogy alakulnak a dolgaim. És igen jól alkulnak a dolgaim.Nagy türelemmel, szakértelemmel és empátiával segített megérteni, elfogadni és feldolgozni a problémáimat. Egy nagyon magas és vastag falat sikerült szép lassan, de lebontanom a segítségével. Legjobb döntés volt, hogy szakember segítségét kértem és hogy Gábortól kértem. Tényleg csak azt írhatom , hogy KÖSZÖNÖM.
Nem volt

(nem ellenőrzött értékelés)
2020. november
Gábor nagyszerű szakember - őszintén érdeklődő és nagyon emberi. Bámulatos a memóriája és a figyelme. Nem könnyű jó szakembert találni, úgyhogy nagyon örülök, hogy az ő segítségével fejlődhettem.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2020. szeptember
Életem legjobb döntése volt szakmai segítséget kérni. Gábor empatikus, megközelíthető, koncentrált; partnerként kezelve dolgozott velem a problémáimon. Mindezt abszolút szakmai alapon, széles eszköztárat bevetve, éleslátással, mégis sokszor kísérletezve, felvetésekkel operálva. Hálás vagyok Gábornak a terápiás kapcsolatért; az erőfeszítésért, amit értem tett. Minden segítségért fordulónak ezt az élményt kívánom: tapasztalja meg, hogy ami történik, az előrevivő, de emberi és elfogadó is
nem volt

(ellenőrzött értékelés)
2020. június
-
Nem volt ilyen

(nem ellenőrzött értékelés)
2018. december
2017. augusztusban kezdtem el járni Gáborhoz és 2018. októberben volt az utolsó konzultáció. Bevallom nem akartam azonnal értékelni, mert kíváncsi voltam, hogyan veszem az akadályokat a terápia nélkül. Nos, nyugodtan kijelenthetem, hogy IGEN jól veszem:). A párommal szexuális jellegű problémánk volt és végső kétségbeesésemben mentem el Gáborhoz, mert meg voltam győződve arról, hogy nem bennem volt a hiba a fenti "dologgal" kapcsolatban. Néhány terápiát a párom ment és kiderült, hogy a hiba bennem volt. A probléma kapcsán több szerelni való is volt velem kapcsolatban... A terápiák során az imaginálás technikája segítségével óriási áttörések következtek be nálam, pozitív értelemben:). Gábor a terápiák során mindig nyugodt légkört teremtett, szívesen jártam a kezelésekre, profi szakember. A párommal még mindig együtt vagyunk, kapcsolatunk elmélyült, szexuális életünk fantasztikus:). Az életem más területein is változásokat látok, melyekről soha nem gondoltam volna, hogy sikerülhet. Gábor hozzáértő segítségével mégis sikerült számomra a lehetetlen. Megváltoztam kívül-belül, egyensúlyba kerültem. Nagyon nagy KÖSZÖNETTEL tartozom, tartozunk Gábornak.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2018. szeptember
Gábort egy adott eset kapcsán kerestem meg, amely rávilágitott arra, hogy a dühömet és haragomat kezelnem kell. Ebben kaptam tőle segitséget, de nem azzal a fajta terápiával ami mindenki hisz a hétköznapokban a terápia szót hallva. Volt, hogy feldúltabban jöttem el, mint ahogy érkeztem hozzá, és volt hogy robbani tudtam volna.. volt türelme kitartani akkor is mikor az ellenállásom az egésszel szemben maximális volt.Nem akarta lebontani a személyiségem, hanem a számomra legmegfelelőbb útra terelt, olyanra ami nekem " feküdt" . Komoly konfliktust sikerült feloldania bennem és azóta kerekebb a világ. Számomra elég kerek és ez nagyon jó. Vártam a vélemenyem megirásával, nehogy a friss érzés, hogy minden oké, megváltoztassa amit gondolok, de kár volt, ez a terápia olyan éveket adott nekem amelyek pótolhatatlanok lesznek. Csak hálás vagyok, ilyen egyszerűen és tisztán.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2018. június
Kiváló szakember, aki nagyon sokat segített nekem, amiért nagyon hálás vagyok neki. Úgy éreztem, hogy végig egy jó barát ül velem szemben, aki végre megérti a problémáim, és aki próbál rávezetni a helyes útra. Minden egyes alkalommal nagyon jókat beszélgettünk.
-