1 713 078 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Természetesen Gyógyulni

Természetesen Gyógyulni

1123 Budapest, XII. kerület,
Győri út 20. 2.em. 7.
Információk a rendelőről

Ez egy kis,családias  magánrendelő,ahol a páciensek gyógyítása természetes módszerekkel történik,egyrészt Vitális Tér Terápiás készülékkel,amely 9 perc alatt feltérképezia szervezetünket, megmutatja,hogy milyen szerveink,vagy szervrendszereink nem működnek megfelelően, majd ezeket kezeli is,amely 1/2--3/4 órát vesz igé...

Tovább olvasom
Természetesen Gyógyulni

Természetesen Gyógyulni

Információk a rendelőről

Ez egy kis,családias  magánrendelő,ahol a páciensek gyógyítása természetes módszerekkel történik,egyrészt Vitális Tér Terápiás készülékkel,amely 9 perc alatt feltérképezia szervezetünket, megmutatja,hogy milyen szerveink,vagy szervrendszereink nem működne...
Tovább olvasom
1123 Budapest, XII. kerület, Győri út 20. 2.em. 7.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Ez egy kis,családias  magánrendelő,ahol a páciensek gyógyítása természetes módszerekkel történik,egyrészt Vitális Tér Terápiás készülékkel,amely 9 perc alatt feltérképezia szervezetünket, megmutatja,hogy milyen szerveink,vagy szervrendszereink nem működnek megfelelően, majd ezeket kezeli is,amely 1/2--3/4 órát vesz igénybe,Ezen kívül lehetőség van Guna-terápára,amely természetes összetevőinél fogva egészségünkre nem káros,mégis hatékony megoldást jelent izületi fájdalomcsillapítás,sportsérülések,valamint arc,nyak,dekoltázs és egyéb szépészeti kezelések területén.A terápia részei még: a Gyógyító frekvenciák,Organikus táplálékkiegészítők, Homeopáthia, Schüsszler-sók.

Megközelíthetőség

A kaputelefonra "Rendelő" van kiírva.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

A Győri úton fizetős parkolóövezet van kijelölve. Közvetlenül a ház előtti területen annak ellenére sem lehet parkolni, hogy a parkolóhelyek fel vannak festve!

Nyitva tartás

H, SZ, CS, P 10-18 óráig.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
33 %
4 csillag
67 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.67
Tisztasága 4.67
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.67
Megközelíthetősége 4.67
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése