Google+
142 500 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Természetesen Gyógyulni

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

Ez egy kis,családias  magánrendelő,ahol a páciensek gyógyítása természetes módszerekkel történik,egyrészt Vitális Tér Terápiás készülékkel,amely 9 perc alatt feltérképezia szervezetünket, megmutatja,hogy milyen szerveink,vagy szervrendszereink nem ...

Tovább olvasom >
A

Természetesen Gyógyulni

1123 Budapest, XII. kerület, Győri út 20. 2.em. 7.

Részletes adatok

Bemutatkozás

Ez egy kis,családias  magánrendelő,ahol a páciensek gyógyítása természetes módszerekkel történik,egyrészt Vitális Tér Terápiás készülékkel,amely 9 perc alatt feltérképezia szervezetünket, megmutatja,hogy milyen szerveink,vagy szervrendszereink nem működnek megfelelően, majd ezeket kezeli is,amely 1/2--3/4 órát vesz igénybe,Ezen kívül lehetőség van Guna-terápára,amely természetes összetevőinél fogva egészségünkre nem káros,mégis hatékony megoldást jelent izületi fájdalomcsillapítás,sportsérülések,valamint arc,nyak,dekoltázs és egyéb szépészeti kezelések területén.A terápia részei még: a Gyógyító frekvenciák,Organikus táplálékkiegészítők, Homeopáthia, Schüsszler-sók.

Megközelíthetőség

A kaputelefonra "Rendelő" van kiírva.

Akadálymentes

igen

Parkoló

A Győri úton fizetős parkolóövezet van kijelölve. Közvetlenül a ház előtti területen annak ellenére sem lehet parkolni, hogy a parkolóhelyek fel vannak festve!

Nyitvatartás

H, SZ, CS, P 10-18 óráig.

Vélemények

3 értékelés

Értékelések

,
,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig