755 523 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet

Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet

Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Ceglédi Kórház a helyi, és a környező települések lakosainak nyújt járó-, és fekvőbeteg szakellátást. Az elmúlt években több fejlesztésen is átesett: központi gyógyszertár és laboratórium került kialakításra, művese állomás működtetésébe kezdtek, felújí...
Tovább olvasom
2700 Cegléd, Törteli u. 1-3.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Ceglédi Kórház a helyi, és a környező települések lakosainak nyújt járó-, és fekvőbeteg szakellátást. Az elmúlt években több fejlesztésen is átesett: központi gyógyszertár és laboratórium került kialakításra, művese állomás működtetésébe kezdtek, felújításon átesett a patológiai osztály, a központi sterilizáló, valamint a szülőszoba. 2005-ben a kórház külső homlokzatát, valamint nyílászáróit is felújították.

  Telefonszám:
  53/310-011, 53/311-011
  53/310-860

Megközelíthetőség

  Az Alszegi és a Szolnoki út kereszteződéséből nyíló Törteli úton található meg.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése