1 582 245 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Tolna Megyei Balassa János Kórház

Tolna Megyei Balassa János Kórház

7100 Szekszárd,
Béri B.Á.u. 5-7.
Információk a rendelőről

A Szekszárdi Kórház Szekszárd várossá nyilvánításával egyidejűleg került megépítésre. Az intézmény a lakosság számára nyújt fekvő-, és járóbeteg szakellátást. A kórházban folyamatos fejlesztések zajlanak, képzett szakdolgozók és orvosok gondoskodnak a napi szintű betegellátás zavartalan működéséről. Telefonszám:74/501-...

Tovább olvasom
Tolna Megyei Balassa János Kórház

Tolna Megyei Balassa János Kórház

Információk a rendelőről

A Szekszárdi Kórház Szekszárd várossá nyilvánításával egyidejűleg került megépítésre. Az intézmény a lakosság számára nyújt fekvő-, és járóbeteg szakellátást. A kórházban folyamatos fejlesztések zajlanak, képzett szakdolgozók és orvosok gondoskodnak a nap...
Tovább olvasom
7100 Szekszárd, Béri B.Á.u. 5-7.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Szekszárdi Kórház Szekszárd várossá nyilvánításával egyidejűleg került megépítésre. Az intézmény a lakosság számára nyújt fekvő-, és járóbeteg szakellátást. A kórházban folyamatos fejlesztések zajlanak, képzett szakdolgozók és orvosok gondoskodnak a napi szintű betegellátás zavartalan működéséről.

Telefonszám:
74/501-500
74/501-530

Megközelíthetőség

A kórház Szekszárd központjában, a Széchenyi út és a Bezerédj utca kereszteződéséből nyíló Béri Balogh Ádám utcában található meg.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése