582 492 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Tolna Megyei Balassa János Kórház

Tolna Megyei Balassa János Kórház

Tolna Megyei Balassa János Kórház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Szekszárdi Kórház Szekszárd várossá nyilvánításával egyidejűleg került megépítésre. Az intézmény a lakosság számára nyújt fekvő-, és járóbeteg szakellátást. A kórházban folyamatos fejlesztések zajlanak, képzett szakdolgozók és orvosok gondoskodnak a nap...
Tovább olvasom
7100 Szekszárd, Béri B.Á.u. 5-7.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Szekszárdi Kórház Szekszárd várossá nyilvánításával egyidejűleg került megépítésre. Az intézmény a lakosság számára nyújt fekvő-, és járóbeteg szakellátást. A kórházban folyamatos fejlesztések zajlanak, képzett szakdolgozók és orvosok gondoskodnak a napi szintű betegellátás zavartalan működéséről.

  Telefonszám:
  74/501-500
  74/501-530

Megközelíthetőség

  A kórház Szekszárd központjában, a Széchenyi út és a Bezerédj utca kereszteződéséből nyíló Béri Balogh Ádám utcában található meg.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése