874 008 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Horváth Péter - Tüdőgyógyász

Dr. Horváth Péter

(15)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Horváth Péter tüdőgyógyász szakorvos magánrendelése. Keresse a Doktor Úr magánrendelését, ha légzőszervi problémái vannak, legyen az köhögés, asthmatikus problémák, légszomj, vagy mellkasi fájdalom. A magánrendelés keretén belül lehetőség van légz...

Tovább olvasom
Dr. Horváth Péter - Tüdőgyógyász

Dr. Horváth Péter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Horváth Péter tüdőgyógyász szakorvos magánrendelése. Keresse a Doktor Úr magánrendelését, ha légzőszervi problémái vannak, legyen az köhögés, asthmatikus problémák, légszomj, vagy mellkasi fájdalom. A magánrendelés keretén belül lehetőség van légzésfunkció vizsgálat igénybevételére is.

Regenero Egészségház
1133 Budapest, XIII. kerület, Kárpát utca 14. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Horváth Péter tüdőgyógyász szakorvos magánrendelése.

Keresse a Doktor Úr magánrendelését, ha légzőszervi problémái vannak, legyen az köhögés, asthmatikus problémák, légszomj, vagy mellkasi fájdalom. A magánrendelés keretén belül lehetőség van légzésfunkció vizsgálat igénybevételére is. 

 

Specializáció

  • - COPD diagnosztizálása és kezelése
  • - Hosszan tartó köhögés kezelése

Tanulmányok

  • 2019 Tüdőgyógyászat szakvizsga
  • 2012 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

15 értékelés
2020. július
A Doktor Úr figyelmesen végighallgatott, alaposan megvizsgált, mindenről tájékoztatott.
nem volt
2020. július
Nagyon turelmes, udvarias es megerto volt Maskor is szivesen megyek vissza
Nem volt kellemetlensegem
2020. július
Alaposság.
Nem volt.
2020. július
A Doktor úr nagyon segítőkész, türelmesen végig hallgatott, törődik a beteggel és a beteg érdekeit nézi. Mindent igyekszik a legérthetőbben elmagyarazni.
Nem volt ilyen.
2020. május
A legújabb kutatási eredményeket is felhasználó,lelkiismeretes ,nagy tudású fiataloké a jövő.
nincs
2020. április
Nem csak közvetlenül a betegséggel foglalkozott, hanem kissé az egész emberrel is. Ezenkívül további információkat adott a koronavírusról.
Nem volt.
2020. április
A Doktor Úr nagyon precíz
Nem volt ilyen
2020. február
A Doktor Úr nyugodtan és figyelmesen végighallgatta a panaszaimat, előzményeket. Majd a szóbeli konzultációt követően alaposan megvizsgálat. A vizsgálatok alapján megállapította, hogy a problémám nem pulmonólogiai eredetű, de rávilágított olyan lehetséges okra, amiket eddig évek alatt egy orvos sem említett, vagy panaszaim alapján nem vett figyelembe. Mindenkinek bátran ajánlom!
2020. február
2020. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése