4 141 158 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Podmaniczky Eszter -

Dr. Podmaniczky Eszter

4.22 | 3 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A tüdőgyógyászat az egyik legdinamikusabban fejlődő belgyógyászati jellegű szakirány a világban. A légzőszervi betegségek tünetei közül a köhögés, a nehézlégzés és a mellkasi fájdalom a leggyakoribb, ezek közül a köhögés a második leggyakoribb panasz,...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Podmaniczky Eszter -

Dr. Podmaniczky Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A tüdőgyógyászat az egyik legdinamikusabban fejlődő belgyógyászati jellegű szakirány a világban. A légzőszervi betegségek tünetei közül a köhögés, a nehézlégzés és a mellkasi fájdalom a leggyakoribb, ezek közül a köhögés a második leggyakoribb panasz, amellyel a beteg orvoshoz fordul. A tüdőbetegségek (asztma, krónikus...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További tüdőgyógyász magánorvosok

Még több tüdőgyógyász

További tüdőgyógyász magánorvosok

Még több tüdőgyógyász orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

A tüdőgyógyászat az egyik legdinamikusabban fejlődő belgyógyászati jellegű szakirány a világban. A légzőszervi betegségek tünetei közül a köhögés, a nehézlégzés és a mellkasi fájdalom a leggyakoribb, ezek közül a köhögés a második leggyakoribb panasz, amellyel a beteg orvoshoz fordul. A tüdőbetegségek (asztma, krónikus obstruktív tüdőbetegség – COPD, tüdőrák) világszerte vezető helyen szerepelnek a morbiditási (betegség gyakorisága egy adott populációban) kimutatásokban, és további növekedésük várható.

Klinika, ahol rendel: Regenero Egészségház

Specializáció

  • Szakrendelésünkön lehetőség van a krónikus betegségek (asztma, COPD) szűrésére, kezelésére, az inhalációs gyógyszerek megfelelő használatának elsajátítására. Nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre, ezért segítséget nyújtunk a dohányzásról történő leszokásban is. Szakrendelésünkön lehetőség van a krónikus betegségek (asztma, COPD) szűrésére, kezelésére, az inhalációs gyógyszerek megfelelő használatának elsajátítására. Nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre, ezért segítséget nyújtunk a dohányzásról történő leszokásban is. Szakrendelésünkön lehetőség van a krónikus betegségek (asztma, COPD) szűrésére, kezelésére, az inhalációs gyógyszerek megfelelő használatának elsajátítására. Nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre, ezért segítséget nyújtunk a dohányzásról történő leszokásban is. Szakrendelésünkön lehetőség van a krónikus betegségek (asztma, COPD) szűrésére, kezelésére, az inhalációs gyógyszerek megfelelő használatának elsajátítására. Nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre, ezért segítséget nyújtunk a dohányzásról történő leszokásban is. Szakrendelésünkön lehetőség van a krónikus betegségek (asztma, COPD) szűrésére, kezelésére, az inhalációs gyógyszerek megfelelő használatának elsajátítására. Nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre, ezért segítséget nyújtunk a dohányzásról történő leszokásban is.

Tanulmányok

  • 2007 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvos
  • 2012 tüdőgyógyászat szakvizsga

Dr. Podmaniczky Eszter vélemények

4.22 az 5-ből
5 csillag
67 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
33 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4
Megfelelő volt az ellátásod? 4.67

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2016. augusztus
-
A doktornő nem igazán adott tájékoztatást egy "egyszerű" aszthma-gyanúról. A kérdéseimre épp hogy válaszolgatott, a harmadik kérdésemre az vlt a válasza, hogy "nem kell ezzel ennyit foglalkozni.'. Azt hiszem, ha már 15 percre kifizettem 14.500 frintot, akkor az a minimum, hogy válaszolgat kérdéseimre. Fogalma sem volt, hogy a gyógyszert lehet- e már gyógyszerrel együtt szedni, illetve más betegség hatással lehet-e az aszthmás beteg állapotára. Számomra ő az sztk-s színvonal megtestesítője volt (a 3 perc/beteg, nem a kiváló orvosokra gondolok).