597 030 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Tüdőgyógyintézet Törökbálint

Tüdőgyógyintézet Törökbálint

Tüdőgyógyintézet Törökbálint

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A kórház múltja egészen az 1700-as évekig nyúlik vissza. Gyógyintézetként 1957-től működik, 1992-re gyermekosztály létesítése is megtörtént. Napjainkra a tüdőgyógyászaton kívül számos szakrendelési osztály is megnyitotta kapuit, mind járó, mind fekvőbeteg...
Tovább olvasom
2045 Törökbálint, Munkácsy M.u. 70.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A kórház múltja egészen az 1700-as évekig nyúlik vissza. Gyógyintézetként 1957-től működik, 1992-re gyermekosztály létesítése is megtörtént. Napjainkra a tüdőgyógyászaton kívül számos szakrendelési osztály is megnyitotta kapuit, mind járó, mind fekvőbeteg ellátást nyújtva.

  Telefonszám:
  23/511-580
  23/335-012

Megközelíthetőség

  Törökbálint zöldövezeti területén, a Szent István út és a Baross utca kereszteződéséből nyíló Munkácsy Mihály utcában helyezkedik el.

Vélemények

1 értékelés
2019. április
Nem volt.
Embertelen bánásmód és kommunikáció az orvosok és nővérek részéről egyaránt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése