1 163 964 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Tüdőgyógyintézet Törökbálint

Tüdőgyógyintézet Törökbálint

2045 Törökbálint,
Munkácsy M.u. 70.
(1)
Információk a rendelőről

A kórház múltja egészen az 1700-as évekig nyúlik vissza. Gyógyintézetként 1957-től működik, 1992-re gyermekosztály létesítése is megtörtént. Napjainkra a tüdőgyógyászaton kívül számos szakrendelési osztály is megnyitotta kapuit, mind járó, mind fekvőbeteg ellátást nyújtva. Telefonszám:23/511-58023/335-012

Tüdőgyógyintézet Törökbálint

Tüdőgyógyintézet Törökbálint

Információk a rendelőről

A kórház múltja egészen az 1700-as évekig nyúlik vissza. Gyógyintézetként 1957-től működik, 1992-re gyermekosztály létesítése is megtörtént. Napjainkra a tüdőgyógyászaton kívül számos szakrendelési osztály is megnyitotta kapuit, mind járó, mind fekvőbeteg...
Tovább olvasom
2045 Törökbálint, Munkácsy M.u. 70.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
2045 Törökbálint, Munkácsy M.u. 70.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház múltja egészen az 1700-as évekig nyúlik vissza. Gyógyintézetként 1957-től működik, 1992-re gyermekosztály létesítése is megtörtént. Napjainkra a tüdőgyógyászaton kívül számos szakrendelési osztály is megnyitotta kapuit, mind járó, mind fekvőbeteg ellátást nyújtva.

Telefonszám:
23/511-580
23/335-012

Megközelíthetőség

Törökbálint zöldövezeti területén, a Szent István út és a Baross utca kereszteződéséből nyíló Munkácsy Mihály utcában helyezkedik el.

Vélemények

2.5 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
100 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 1
Tisztasága 4
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 1
Megközelíthetősége 4

Részletes vélemények

Anikó
2019. április
Nem volt.
Embertelen bánásmód és kommunikáció az orvosok és nővérek részéről egyaránt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése