1 696 068 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Újlaki Reumatológiai Magánrendelő

Újlaki Reumatológiai Magánrendelő

1023 Budapest, II. kerület,
Bécsi út 4. 3. em. 4.
4.88 | 12 értékelés
Információk a rendelőről

A reumatológiai magánrendelés elsődleges feladata a hirtelen fellépő fájdalmas mozgásszervi panaszok okainak megtalálása és az adott lehetőségek szerinti leggyorsabb és legjobb ellátása. A rendelés feladata a panaszok hátterében álló betegség diagnosztizálása, a kezelési terv kidolgozása, illetve a további szükséges k...

Tovább olvasom
Újlaki Reumatológiai Magánrendelő

Újlaki Reumatológiai Magánrendelő

Információk a rendelőről

A reumatológiai magánrendelés elsődleges feladata a hirtelen fellépő fájdalmas mozgásszervi panaszok okainak megtalálása és az adott lehetőségek szerinti leggyorsabb és legjobb ellátása. A rendelés feladata a panaszok hátterében álló betegség diagnosztiz...
Tovább olvasom
1023 Budapest, II. kerület, Bécsi út 4. 3. em. 4.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A reumatológiai magánrendelés elsődleges feladata a hirtelen fellépő fájdalmas mozgásszervi panaszok okainak megtalálása és az adott lehetőségek szerinti leggyorsabb és legjobb ellátása.

A rendelés feladata a panaszok hátterében álló betegség diagnosztizálása, a kezelési terv kidolgozása, illetve a további szükséges kivizsgálási irányok meghatározása, amelyek elvégzésére javaslatot teszünk és partnereket ajánlunk. Reumatológiai betegségre veszélyeztetteség vagy a betegség alapos gyanúja esetén szűrő jellegű tanácsadást végzünk, életmódi ajánlásokat teszünk. Rendelkezésre állunk a családtagok és a betegek kezelését végző kollégák bevonásával megszervezett konzultációkra is.

 

A rendelés szakorvosa Dr. Hodinka László. 

Vélemények

4.88 az 5-ből
5 csillag
75 %
4 csillag
25 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.75
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.92
Megközelíthetősége 4.83

Részletes vélemények

Ferenc Márk
2019. január
A rendelő nyugodt, rendezett.
Nem volt.
Brigitta
2018. november
-
Laszlo
2017. november
Egy teljesen kivalló megbízható alapos és végtelenségig korrekt orvos a doktor úr . Nem kis tudással .
Jan
2017. március
A növér nagyon kedves volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése