1 076 499 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
4D Babavízió - Ultrahangos szakorvos

4D Babavízió

(408)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A 4D Babavízió rendelői a megszokott kórházi környezettől eltérő, mamabarát, komfortos rendelők, ahol a legmodernebb, valósidejű, 4D ultrahang készülékkel folynak a vizsgálatok. Nagy szakmai felkészültséggel, sok szeretettel várunk minden kismamát, aki...

Tovább olvasom
4D Babavízió - Ultrahangos szakorvos

4D Babavízió

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A 4D Babavízió rendelői a megszokott kórházi környezettől eltérő, mamabarát, komfortos rendelők, ahol a legmodernebb, valósidejű, 4D ultrahang készülékkel folynak a vizsgálatok. Nagy szakmai felkészültséggel, sok szeretettel várunk minden kismamát, aki már a születése előtt tenne egy időutazást gyermekéhez! 4D Babavíz...

Tovább olvasom
G1 Intézet
1036 Budapest, III. kerület, Lajos u. 74-76., I. emelet. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

A 4D Babavízió rendelői a megszokott kórházi környezettől eltérő, mamabarát, komfortos rendelők, ahol a legmodernebb, valósidejű, 4D ultrahang készülékkel folynak a vizsgálatok. Nagy szakmai felkészültséggel, sok szeretettel várunk minden kismamát, aki már a születése előtt tenne egy időutazást gyermekéhez!

   4D Babavízió Alap csomagunk ára most

-          50%-os kedvezménnyel,

-          20.000 Ft helyett csak 10.000 Ft 

-          A babaváró család egy 3D fotót is haza vihet 
a vizsgálatról készült video-DVD és a további, internetről letölthető képek mellé!
 Lepje meg a nagycsaládot videóval és képpel!

Vélemények

408 értékelés
2020. november
2020. november
Nagyon kedves, hozzáértő volt a doktornő. Tökéletesen elégedett vagyok
Nem volt
2020. november
Doktornő mindent elkövetett, hogy jó képek készüljenek a bébiről. 20 perc lett volna a vizsgálat, de türelmesen kitartott és végül a 24 percben fordult végre úgy a magzat, hogy lássuk az arcát. Mi szülők, már letettünk róla, neki köszönhetjük, hogy végül végtelen boldogsággal mehettünk haza az elkészült fotókkal. És mindezt olyan kedvesen és türelmesen, hogy azóta csak azt bánjuk, hogy nem az intézetbe jártunk vizsgálatokra a kezdetek óta.
2020. november
Nagyon melegszívű, aranyos és alapos a szonográfus hölgy. Igazi élmény volt! Ajánlom mindenkinek!
Nem volt ilyen.
2020. november
2020. november
2020. november
2020. november
Alapos és hozzáértő vizsgálat.
Nem volt.
2020. november
Sokat megtett a vizsgálat még pontosabb eredményéért.
Nem volt
2020. november
A szonográfus hölgy nagyon rendes ès alapos volt, mindent elmondott, ami fontos ès azon volt, hogy minèl szebb kèpek kèszüljenek az UH során.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése