1 182 135 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Lánczi Levente István - Ultrahangos szakorvos

Dr. Lánczi Levente István

(1)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Lánczi Levente István vagyok, Debrecenben születtem és iskoláimat is itt végeztem. 2018-ban szereztem radiológus szakorvosi képesítést. A VIP Dental csapata a COVID pandémia ideje alatt keresett meg, hogy közösen indítsuk útjára debreceni ultrahang...

Tovább olvasom
Dr. Lánczi Levente István - Ultrahangos szakorvos

Dr. Lánczi Levente István

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Lánczi Levente István vagyok, Debrecenben születtem és iskoláimat is itt végeztem. 2018-ban szereztem radiológus szakorvosi képesítést. A VIP Dental csapata a COVID pandémia ideje alatt keresett meg, hogy közösen indítsuk útjára debreceni ultrahang-magánrendelésüket, aminek nagy örömmel teszek eleget. A rendelőben...

Tovább olvasom
VIP Ultrahang - Debrecen
4026 Debrecen, Péterfia u. 31.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Lánczi Levente István vagyok, Debrecenben születtem és iskoláimat is itt végeztem. 2018-ban szereztem radiológus szakorvosi képesítést. A VIP Dental csapata a COVID pandémia ideje alatt keresett meg, hogy közösen indítsuk útjára debreceni ultrahang-magánrendelésüket, aminek nagy örömmel teszek eleget. A rendelőben minden adott, hogy minőségi szakmai munkát végezhessek a hozzám forduló páciensek érdekében – legyen szó szűrővizsgálatról, akutan fellépő panaszok vizsgálatáról, vagy hosszú távú követésről. Pácienseink Debrecen szívében, nyugodt, biztonságos környezetben, egy kiváló ultrahang berendezéssel, a VIP Dentáltól már megismert protokollok szerint és magas szakmai színvonalon számíthatnak rám!

Néhány szóban a vizsgálatokról: az ultrahang vizsgálat a lágyrészek diagnosztikus képalkotásában széles körben alkalmazott vizsgálómódszer. A diagnosztikus ultrahang vizsgálatokoknak semmilyen bizonyított káros biológiai hatásuk nincsen, így akár gyermekkorban, akár terhességben, akár egyéb kórállapotban – természetesen megfelelő indikációk esetén – végezhetők, ismételhetők. A vizsgálatok különösebb előkészítést nem igényelnek, vizsgálat előtt lehet folyadékot fogyasztani, rendszeresen szedett gyógyszereket beszedni – egyedül a hasi vizsgálatok előtt kívánatos a legalább 3-4 órás éhezés, vizsgálat előtt a koffeintartalmú, illetve szénsavas italok kerülése, valamint a lehetőségekhez képest telt húgyhólyag.

Specializáció

 • hasi ultrahangvizsgálat
 • pajzsmirigy és nyaki lágyrész ultrahang vizsgálat
 • végtagi, lágyrész ultrahang vizsgálat
 • carotis Doppler vizsgálat

Tanulmányok

 • 2018 Radiológia szakvizsga
 • 2010 Debreceni Egyetem - ÁOK

Tagságok

 • Magyar Radiológusok Társasága (Ifjúsági Bizottság tag: 2016-, elnök)
 • Európai Radiológiai Társaság

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
Segítőkész, hozzáértő.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése