814 815 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Uránia Medical Center

Uránia Medical Center

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A nőgyógyászat feladata nem csak a betegségek gyógyítása, hanem a megelőzés érdekében a hölgyek testi és lelki egészségének megóvása. Az Uránia Medical Center egy olyan helyet hozott létre a hölgyek számára, ahol fiatal koruk első nőgyógyászati konzultáci...
Tovább olvasom
1088 Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út 19. 1. emelet 9. 88-as kapucsengő (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A nőgyógyászat feladata nem csak a betegségek gyógyítása, hanem a megelőzés érdekében a hölgyek testi és lelki egészségének megóvása. Az Uránia Medical Center egy olyan helyet hozott létre a hölgyek számára, ahol fiatal koruk első nőgyógyászati konzultációjától, a rendszeres szűrővizsgálatokon, eseti panaszok kezelésén át, a szülővé válás folyamatában is szakértői támogatást kapnak a centrum orvosaitól, szülésznőitől.

  Budapest belvárosában a Blaha Lujza tér és az Astoria között, az Uránia épülettömbben várják kedves pácienseiket.

Megközelíthetőség

  Az Uránia Medical Center könnyen elérhető az alábbi tömegközlekedési eszközökkel: 2-es metróval az Astoria vagy a Blaha Lujza tér megállóktól, 4-6-os villamossal a Blaha Lujza térről, 47 és 49 villamosokkal az Astoria megállótól, 5, 7, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178 buszokkal, mely közvetlenül az Uránia Medical Center előtt áll meg, vagy akár a 72 és 74 trollival. Gépkocsival érkező vendégeink a Szentkirályi utcában, a Trefort utcában, illetve a Vas utcában tudnak legkönnyebben parkolni. A parkoló zónakódja: 3081

Parkolás

  Utcán, fizetős parkolásra van lehetőség.

Vélemények

193 értékelés
2020. július
Kellemes tiszta rendelo, szebb lenne muanyag szekek nelkul.
Annak ellenere, hogy tobb hettel korabban foglaltam, ketszer tettek at az idopontomat. Masodik alkalommal fe sem hivtak, smsben jeleztek, hogy hivjam oket, mert valtozas van.
2020. július
Az ellátás és fogadás
Nem lehet parkolni
2020. július
Már a recepción is és az asszisztens részéről is rendkívül kedves fogadtatásban volt részem.
-
2020. július
Az orvos minden kérdésemre válaszolt, mindenben segítőkész volt, elmondta mit fog csinálni, hogy ne érjen váratlanul. Tisztelettudó, kedves volt. A rendelő tiszta, rendezett volt, a recepciósok kedvesek.
Nem volt.
2020. július
2020. július
2020. június
Mindenki nagyon kedves volt és mosolygós.
2020. június
A kedvesség
2020. június
Szép környezet, kedves kiszolgálás.
Nem volt ilyen
2020. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése