418 926 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Radnóti Ferenc - Urológus

Dr. Radnóti Ferenc

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1950-ben Budapesten születtem. A gimnázium elvégzése után 1969-1975 között a Semmelweis Orvostudományi Egyetem hallgatója voltam, ahol 1975-ben summa cum laude eredménnyel végzetem. 1975-80 között a Péterfy Sándor utcai kórház urológiai osztályán dolgo...

Tanulmányok

  • Semmelweis Orvostudományi Egyetem (1969-1975)
  • Urológia szakvizsga (1979)

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1950-ben Budapesten születtem. A gimnázium elvégzése után 1969-1975 között a Semmelweis Orvostudományi Egyetem hallgatója voltam, ahol 1975-ben summa cum laude eredménnyel végzetem. 1975-80 között a Péterfy Sándor utcai kórház urológiai osztályán dolgoztam, 1979-ben urológiai szakvizsgát szereztem. 1980-90 között az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézetben, majd ezt követően a Váci Kórház urológiai osztályának dolgozója vagyok, jelenleg főorvosi beosztásban.

klinika, ahol rendel:
- Medve Medical Egészségközpont

Tanulmányok

  • Semmelweis Orvostudományi Egyetem (1969-1975)
  • Urológia szakvizsga (1979)

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése