477 801 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Wirth Kálmán - Urológus

Dr. Wirth Kálmán

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Wirth Kálmán urológusként dolgozik. Elsősorban a húgyivarszervrendszer szűrővizsgálatával, a férfi klimaxszal és a hormonváltozásokkal járó tünetekkel, valamint a prosztata rosszindulatú megbetegedéseivel foglalkozik. Vizeletürítési- és merevedési...

Specializáció

 • Urogenitális -húgyivarszervi - szűrővizsgálatok
 • Vizeletürítési és merevedési zavarok kezelése
 • Prosztata rosszindulatú betegs...

Tanulmányok

 • Általános orvosi diploma, Budapesti Orvostudományi Egyetem (1974)
 • urológiai szakvizsga (1978)

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Wirth Kálmán urológusként dolgozik. Elsősorban a húgyivarszervrendszer szűrővizsgálatával, a férfi klimaxszal és a hormonváltozásokkal járó tünetekkel, valamint a prosztata rosszindulatú megbetegedéseivel foglalkozik. Vizeletürítési- és merevedési zavarok esetén is segíteni tud. A nők akkor forduljanak hozzá bizalommal, ha krónikus hólyaghurutjuk van, esetleg inkontinencia gyötri őket. 1980-2000 között a Belügyminisztérium Központi Kórházának Urológiai Osztályán dolgozott, utána a BM Kórház Rendelőintézetben, majd a Honvéd Kórházban helyezkedett el. Jelenleg a Fabian Clinicben van magánrendelője.

Specializáció

 • Urogenitális -húgyivarszervi - szűrővizsgálatok
 • Vizeletürítési és merevedési zavarok kezelése
 • Prosztata rosszindulatú betegségeinek kezelése
 • Krónikus hólyag panaszok kezelése
 • Uroflowmetria (a vizeletáramlás mérése)

Tanulmányok

 • Általános orvosi diploma, Budapesti Orvostudományi Egyetem (1974)
 • urológiai szakvizsga (1978)

Vélemények

50 értékelés
2019. augusztus
Udvariasság, diszkréció
Nem volt
2019. január
Nagy tudású, alapos, betegbarát orvos!
Nem volt
2019. január
2019. január
Türelmes, alapos, segítőkész.
2018. október
Kiváló ember!
-
2018. szeptember
2018. július
2018. július
Kiváló orvos, a lehető legkisebb kellemetlenséggel végezte el az urológiai vizsgálatot, amitől minden férfi tart. Nekem is ajánlotta egy kollegám, én is a legjobb véleményel ajánlom.
2018. május
TB ellátáson szocializálódott lelkünknek nagyon jól esett, hogy nem kellett várni, az orvos nem hátrált meg a kihívás elől, konstruktív volt, és türelmes. Már maga a lénye, és a tanúsított szakértelme is megnyugtató volt elsősorban édesapám, de az egész család számára. Köszönjük szépen, reméljük, hogy a végeredmény is olyan pozitív lesz, mint a vizsgálaton szerzett benyomásaink - ha dr. Wirth Kálmánon múlna kizárólag, biztos is lennék ebben. Sajnos édesapám összetett egészségügyi problémái feladják a leckét. Egyelőre uraljuk a helyzetet...de azért egy kis szerencse is ránk fér.
Ilyen nem volt.
2018. február
Korrekt szakmai tájékoztatás a vizsgálat előzetes megállapításairól.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése