231 279 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
V-Med Orvos Centrum - Szentendre

V-Med Orvos Centrum - Szentendre

V-Med Orvos Centrum - Szentendre

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A V-Med Orvos Centrum hitvallása, hogy az egészség a legértékesebb dolog egy ember életében. Ennek megfelelően magas szakmai színvonalon, rendkívüli környezetben kínál megbízható, testet-lelket egyaránt gyógyító szakorvosi ellátást. Különösen nagy hangsúl...
Tovább olvasom
2000 Szentendre, Kálvária u. 16/c

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A V-Med Orvos Centrum hitvallása, hogy az egészség a legértékesebb dolog egy ember életében. Ennek megfelelően magas szakmai színvonalon, rendkívüli környezetben kínál megbízható, testet-lelket egyaránt gyógyító szakorvosi ellátást. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek a preventív orvoslára, így számos szűrővizsgálattal, ill. foglalkozás-egészségügyi ellátással állnak pácienseik rendelkezésére.

Megközelíthetőség

  A rendelő a Vizes Nyolcas Uszoda épületében működik. Volánbusz járatokkal (869, 872, 875) megközelíthető, a Püspökmajori lakótelep megállónál kell leszállni, innen 100 méterre található a rendelő. Autóval Budapest felől a 11-es főúton haladva el kell hagyni a HÉV és autóbusz végállomást, ez után a két lámpás kereszteződésnél balra kanyarodni. A Kálvária teret és a Móricz Zsigmond Gimnáziumot elhagyva baloldalon lesz a Vizes Nyolcas Uszoda.

Parkolás

  Az uszoda épülete előtt közvetlenül tilos a parkolás! A környező utcákban vagy az uszoda mélygarázsában van lehetőség fizetett parkolásra.

Nyitva tartás

  A rendelési időkhöz igazodva. H-P 8:00-16:00

Vélemények

2016. október
Szeretném tájékoztatni az alkalmazás üzemeltetőjét, hogy a V-Med Orvos Centrum 2016.10.01-től nem üzemel. Elég szomorú, hogy ennnek ellenére lehet időpontot foglalni, és SMS-ben tájékoztatnak az időpontról, stb. ,és senki nem módosítatja az alkalmazást, hogy V-MED-be ne lehessen időpontot foglalni egyik orvoshoz sem.
2016. szeptember
a rendelő nem elérhető és nem működik
2016. március
Szép tiszta rendelő,kellemes környezet
2015. december
Kellemes, oldott légkör. Orvos, személyzet mindenki nagyon kedves.
2015. december
2015. december
2015. november
udvarias, barátságos
2015. november
A recepción nagyon figyelmesek voltak amig várakoztunk
2015. október
Orvos hozzáállása, segítőkészsége
Számítógépes rendszer lassú
2015. szeptember
Rugalmasság, kedvesség
nincs ilyen tapasztalatom
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése