1 707 282 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
V-Med Orvos Centrum - Szentendre

V-Med Orvos Centrum - Szentendre

2000 Szentendre,
Kálvária u. 16/c
Információk a rendelőről

A V-Med Orvos Centrum hitvallása, hogy az egészség a legértékesebb dolog egy ember életében. Ennek megfelelően magas szakmai színvonalon, rendkívüli környezetben kínál megbízható, testet-lelket egyaránt gyógyító szakorvosi ellátást. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek a preventív orvoslára, így számos szűrővizsgálattal,...

Tovább olvasom
V-Med Orvos Centrum - Szentendre

V-Med Orvos Centrum - Szentendre

Információk a rendelőről

A V-Med Orvos Centrum hitvallása, hogy az egészség a legértékesebb dolog egy ember életében. Ennek megfelelően magas szakmai színvonalon, rendkívüli környezetben kínál megbízható, testet-lelket egyaránt gyógyító szakorvosi ellátást. Különösen nagy hangsúl...
Tovább olvasom
2000 Szentendre, Kálvária u. 16/c
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A V-Med Orvos Centrum hitvallása, hogy az egészség a legértékesebb dolog egy ember életében. Ennek megfelelően magas szakmai színvonalon, rendkívüli környezetben kínál megbízható, testet-lelket egyaránt gyógyító szakorvosi ellátást. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek a preventív orvoslára, így számos szűrővizsgálattal, ill. foglalkozás-egészségügyi ellátással állnak pácienseik rendelkezésére.

Megközelíthetőség

A rendelő a Vizes Nyolcas Uszoda épületében működik. Volánbusz járatokkal (869, 872, 875) megközelíthető, a Püspökmajori lakótelep megállónál kell leszállni, innen 100 méterre található a rendelő. Autóval Budapest felől a 11-es főúton haladva el kell hagyni a HÉV és autóbusz végállomást, ez után a két lámpás kereszteződésnél balra kanyarodni. A Kálvária teret és a Móricz Zsigmond Gimnáziumot elhagyva baloldalon lesz a Vizes Nyolcas Uszoda.

Parkolás

Az uszoda épülete előtt közvetlenül tilos a parkolás! A környező utcákban vagy az uszoda mélygarázsában van lehetőség fizetett parkolásra.

Nyitva tartás

A rendelési időkhöz igazodva. H-P 8:00-16:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
36 %
4 csillag
45 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
9 %
klinika
Hangulata 4.2
Tisztasága 4.3
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.4
Megközelíthetősége 4.1
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése