245 469 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Váci52 Magánorvosi Rendelő

Váci52 Magánorvosi Rendelő

Váci52 Magánorvosi Rendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Váci52 Magánorvosi rendelőt 1997-ben létesítettük, családi vállalkozás formájában. Kezdettől fogva mozgásszervi és fül-orr-gégészeti szakrendelést alakítottunk ki. A rendelőben sikerült megvalósítani korszerű mozgásszervi röntgen diagnosztikai egységet....
Tovább olvasom
1056 Budapest, V. kerület, Váci utca 52. I. emelet 1. (6-os kapucsengő) (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Váci52 Magánorvosi rendelőt 1997-ben létesítettük, családi vállalkozás formájában. Kezdettől fogva mozgásszervi és fül-orr-gégészeti szakrendelést alakítottunk ki. A rendelőben sikerült megvalósítani korszerű mozgásszervi röntgen diagnosztikai egységet. Az évek során folyamatosan bővülő betegellátási lehetőségek mellett több kolléga csatlakozott a bővülő szakmai profilhoz, mely első sorban mozgásszervi jellegű, valamint fül-orr-gégészeti és audiológiai. Eddig közel 14 000 új beteg jelentkezését regisztráltuk.

Parkolás

    Belgrád rakpart (Erzsébet híd felől) Molnár utca (Erzsébet híd felől) Erzsébet híd alatt Veres Pálné utca (Vámház körút felől) Franklin ház (Reáltanoda utca 5)

Vélemények

2016. november
A doktornő és az audiológus kolléga részéről kiváló szakmai hozzáállás, és hozzáértés, a rendelő felszereltsége.
Egyedüli kritikai megjegyzésem az volna, hogy a recepciós lehetett volna barátságosabb.
2016. szeptember
2016. március
A gyors beengedés, és az azonnali bejutás.
Nem volt ilyen.
2016. február
-
-
2016. február
Időpont pontos betartása
-
2015. november
2015. szeptember
2015. július
2015. június
2015. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése