764 190 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Vanderlich Egészségcentrum - Veszprém

Vanderlich Egészségcentrum - Veszprém

Vanderlich Egészségcentrum - Veszprém

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Vanderlich Egészségcentrumot 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy sokéves tapasztalatainkat felhasználva régiónk járóbeteg-ellátásában egy minőségben új modellt hozzunk létre. Elsősorban a magas szív-érrendszeri rizikóval rendelkezőknek szeretnénk...
Tovább olvasom
8200 Veszprém, Wartha Vince utca 4.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Vanderlich Egészségcentrumot 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy sokéves tapasztalatainkat felhasználva régiónk járóbeteg-ellátásában egy minőségben új modellt hozzunk létre. Elsősorban a magas szív-érrendszeri rizikóval rendelkezőknek szeretnénk mind a megelőzés, mind a gyógyítás terén segítségére lenni.Missziónk: hit, bizalom, tudás, tisztesség.

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  Az Egészségcentrum udvarában lehet parkolni.

Nyitva tartás

  H-CS 8-18 P 8-13

Vélemények

2016. január
2015. december
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése