1 574 736 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Vaszary Kolos Kórház, Esztergom

Vaszary Kolos Kórház, Esztergom

2500 Esztergom,
Petőfi S. u. 26-28.
Információk a rendelőről

A kórház Komárom-Esztergom megye lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. 2012-ben került felújításra a sürgősségi betegellátó osztály, valamint központi gyógyszertár került megnyitásra. 2017-ben a Szent Borbála Kórházzal integrálódott. Telefonszám:33/542-30133/542-302

Vaszary Kolos Kórház, Esztergom

Vaszary Kolos Kórház, Esztergom

Információk a rendelőről

A kórház Komárom-Esztergom megye lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. 2012-ben került felújításra a sürgősségi betegellátó osztály, valamint központi gyógyszertár került megnyitásra. 2017-ben a Szent Borbála Kórházzal integrálódott. Tele...
Tovább olvasom
2500 Esztergom, Petőfi S. u. 26-28.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház Komárom-Esztergom megye lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. 2012-ben került felújításra a sürgősségi betegellátó osztály, valamint központi gyógyszertár került megnyitásra. 2017-ben a Szent Borbála Kórházzal integrálódott.

Telefonszám:
33/542-301
33/542-302

Megközelíthetőség

A kórház Esztergom központjában, a 11-es számú útról az Arany János utcába kanyarodva, majd a Petőfi Sándor utcába hajtva érhető el.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése