517 065 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Vaszary Kolos Kórház, Esztergom

Vaszary Kolos Kórház, Esztergom

Vaszary Kolos Kórház, Esztergom

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A kórház Komárom-Esztergom megye lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. 2012-ben került felújításra a sürgősségi betegellátó osztály, valamint központi gyógyszertár került megnyitásra. 2017-ben a Szent Borbála Kórházzal integrálódott. Tele...
Tovább olvasom
2500 Esztergom, Petőfi S. u. 26-28.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A kórház Komárom-Esztergom megye lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős intézmény. 2012-ben került felújításra a sürgősségi betegellátó osztály, valamint központi gyógyszertár került megnyitásra. 2017-ben a Szent Borbála Kórházzal integrálódott.

  Telefonszám:
  33/542-301
  33/542-302

Megközelíthetőség

  A kórház Esztergom központjában, a 11-es számú útról az Arany János utcába kanyarodva, majd a Petőfi Sándor utcába hajtva érhető el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése